Дара вкара Ива Екимова в истински кошмар!

Дара вкара Ива Екимова в истински кошмар!
4.1 (82.22%) 9 votes

Ива Екимова получи множество критики за възпитанието на Дара!

Участието на 14-годишната щерка на покойния Дими в „Черешката на тортата“ се оказа кошмар за майка ѝ Ива Екимова. Дара се превърна в най-нехаресваното дете от всички в предаването през тази седмица. Момичето не спря да се държи надменно и да демонстрира, че смята, че е с по-висш интелект от останалите. Това е отвратило почти всички зрители, научи Kliuki.bg.

Дара предизвика вълна от възмущения към себе си и Ива Екимова

Дара предизвика вълна от възмущения към себе си и Ива Екимова

„Горката Ива… Не трябваше да пуска шерка си в това предаване, защото се видя, че не я е възпитала изобщо. Това девойче се държеше като някаква принцеса, изключително лошо впечатление ми направи.“ – пише форумник.

Вече започват да се тиражират и слуховете относно това защо Дара Екимова се е държала така. Според някои, момичето не е искало да участва в „Черешката на тортата“, но е било накарано от майка си. Затова през цялото време се е отнасяло с пренебрежение към останалите.

Други пък са на мнение, че просто възпитанието на Дара е тотално сгрешено и Ива Екимова я е разглезила много, за да компенсира липсата на баща ѝ. Говори се, че от месеци девойката била в лошо настроение и поради загубата на друг мъж в живота си – Петрозар, когото възприемала като свой татко, но той би шута на майка ѝ.

В поведението на Дара се забеляза някакъв гняв и доста отрицателна енергия, което е неприсъщо за едно дете. Това би могло да се отбележи и като вследствие на това, че остана без баща едва на 6-годишна възраст, но все пак не е ясно дали момичето все още страда за татко си или почти не си го спомня.

Единственото положително в Дара, което всички зрители успяха да видят, е нейната визия. Седмокласничката вече е започнала да прилича на млада дама и неслучайно Майки на Деси Слава я е харесал, въпреки че тя се държа с него доста лошо и неуважително.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Дара вкара Ива Екимова в истински кошмар!”

 1. Eлена

  юли 09. 2016

  От кратуна-кратунки,от маймуна-маймунки!

 2. Ina

  юли 09. 2016

  Dara e absolutna ligla.Bravo na deteto na Boni,to se darjeshe nai-dobre,gotveshe i pazareshe samo i si zasluji pobedata,dokato Dara se darjeshe nadmenno i nevazpitano dori i s maika si.

 3. ОЛЯ

  юли 11. 2016

  Каквато е майката такава е и дъщерята -Нагли и високомерни

 4. Стана

  юли 14. 2016

  Същата като майка си! Лицемерна лъжкиня! Поведението и е адски надменно и високомерно! Прекараха повечето време в пълно мълчание, а тя заявява, че за нея било невероятно веселие и забавление! Чудеше се за какво да се заяде – особено последната вечер! Накрая се опита меко да им каже, че са необразовани!
  Крушата не пада по-далеч от дървото!

Добавете коментар