Истината за Ромео Бекъм!

Истината за Ромео Бекъм!
5 (100%) 3 votes

Ромео Бекъм изненадва с изненадващи спортни умения, но явно не наследени от своя популярен родител.

Дейвид Бекъм е един от най-известните съвременни футболни знаменитости. Той е от живите английски легенди, дълги години играч на „Манчестър Юнайтед“ и също на „Реал Мадрид“, един от най-харесваните и социално активни спортисти. Той и половинката му Виктория имат четири деца, като 13-годишният им син Ромео е активен в спорта също, той обаче се е насочил към друго, професионален тенесист.

Ромео на Дейвид Бекъм е всестранно развит

Ромео на Дейвид Бекъм е всестранно развит

Както пишат и в Hello – Ромео е вече член на клуб the Queen’s Club, който е в Лондон. Там Ромео изигра приятелски мач с легендата в тениса Анди Мъри. Пред погледа на фамилия Бекъм, Дейвид споделил, че това бил силно вълнуващ момент за него.

Освен като спортист, малкият Бекъм е вече и в модния свят, което само доказва, че е добро продължение на двамата си много известни родители. Ромео е и модел на дрехи, а за Вики модата няма тайни, така че в каквато и посока да поеме Ромео Бекъм, той има добър начален старт.

Жалко, че само футболът засега не му е призвание, но пък фамилия Бекъм имат цели трима синове, все някой ще наследи бащиния талант, предполагаме и ние от изданието за светски истории и личности Клюки.БГ.

Желаем на Ромео успешна реализация и много бъдещи успехи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар