Дара Екимова вече върти любов, ето я с гаджето ѝ! (СНИМКИ)

Дара Екимова вече върти любов, ето я с гаджето ѝ! (СНИМКИ)
3.7 (73.33%) 3 votes

Дара Екимова е много влюбена и не го крие от никого!

Щерката на пиарката Ива Екимова стана доста популярна в последната седмица, след като мнозина се възмутиха от поведението ѝ в „Черешката на тортата“. Може би Дара Екимова е нямала желание да се поти над печката, защото е можела в същото време да се забавлява някъде с гаджето си.

От няколко месеца 14-годишната девойка има връзка с младеж на име Григор. Във Facebook двамата съвсем открито си разменят ласки и не крият любовта си, която може би е първа и за двамата, забеляза Kliuki.bg.

Дара направи впечатление с доста сприхавия си характер, поне такъв демонстрира в предаването по Нова ТВ. Самочувствието ѝ на по-интелигентна и умна от останалите не се знае дали е оправдано, но действително се забелязва по статусите ѝ в мрежата, че за своята възраст дъщерята на Дими от „Сленг“ пише доста грамотно.

Припомняме, че Дара Екимова подари на всички в „Черешката на тортата“ по една книга за България и подчерта в ефир, че е сигурна, че останалите не знаят историята на своята страна. Това се яви като капката, която преля чашата по отношение на зрителската ненавист към нея и след завършека на седмицата интернет избухна срещу известното момиче.

Според слуховете, Ива Екимова била доста разочарована от отношението на хората към щерка ѝ. Първоначално се зарадвала, че ще направи Дара известна, но впоследствие осъзнала, че е сгрешила и сметнала, че зрителите просто не са готови да приемат умно и интелигентно момиче, което е дете на известни хора.

Гаджето на девойката я подкрепял много по време на „Черешката на тортата“, тъй като така придобил самочувствието, че излиза с момиче, което го дават по телевизията.

Фактът, че Дара Екимова има възлюбен е удар по Майки на Деси Слава, който я харесал много визуално и въпреки че тя го подложи на доста критики, не спирал да мисли за нея.

Вижте дъщерята на Ива и покойния Дими с първото ѝ истинско гадже!

Дара Екимова с гаджето си

Дара Екимова с гаджето си

Много влюбени!

Много влюбени!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дара Екимова вече върти любов, ето я с гаджето ѝ! (СНИМКИ)”

  1. Ива

    юли 10. 2016

    Изключително неприятно девойче- нито е толкова умна, нито толкова интелигентна. Като нея е всяко трето момиче. Жалка история.

Добавете коментар