Кой е руският Лео Ди Каприо

0

Кой всъщност е руският Лео Ди Каприо? Неотдавна стана известен на света руският вариант на холивудската знаменитост – Роман Бурцев.

Роман е на 33-годишна възраст и стана още по-известен след като този сезон Леонардо Ди Каприо най-после спечели своя дългоочакван Оскар, така и копието на Лео стана звезда.

Роман Бурцев е наистина силно приличащ на популярния Лео Ди Каприо. Разбира се, килограмите са в повече и цялостният стил на поведение и облекло, но чертите са много близки. Към момвента Роман се снима в руска реклама за алкохолно питие, където той играе привлекателен и преуспял мъж с атрактивна приятелка и луксозен живот, но му писва от това ежедневие и захвърля всичко. Взима си лодка, остава сам с мислите си и въпросното питие.

Леонардо Ди Каприо може да с еоттегли спокойно, има си наследник на славата
Леонардо Ди Каприо може да се оттегли спокойно, има си наследник на славата

В Русия двойникът Роман е истинска знаменитост най-вече заради визията си, той не се определя като звезда или много успял човек. Попитан дали чувства завист към по известния си двойник, Роман отбелязва, че наистина Леонардо Ди Каприо е звезда, с кариера и всичко, но казва руснакът – Лео няма най-важното, а имненно свое истинско семейство, коментираме и ние от изданието Клюки.БГ.

Да припомним, че Леонардо има редица брилянтни роли, както и много касови филми, но едва тази година спечели така чаканата, но пък заслужена статуетка на наградите „Оскар“, с приключенския екшън – „Завръщането“. Един впечатляващ със заснемането си филм и доста трудна роля за Лео, но всичко с успешен финал, както е известно, приходи, реклама, награди, одобрението на фенове и критици.

По-наедрял и не толкова изискан, но наистина приликата е видна
По-наедрял и не толкова изискан, но наистина приликата е видна

Желаем на Лео, както и на неговия по-едър руски прототип, успехи и още много поводи за увеличаване на своята популярност. Ако Ди Каприо вече е легенда, то Роман едва ли ще достигне неговото ниво скоро, добавяме и ние от Kliuki.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.