Любен Дилов с ултиматум към щерка си Мила!

Любен Дилов с ултиматум към щерка си Мила!
5 (100%) 1 vote

Любен Дилов – син вече иска от Милкана да се замисли за личния си живот!

Писателят, сценарист и телевизионер Любен Дилов иска най-накрая да си има внуче. Това той призна в „120 минути“, но най-голям натискът се оказва върху дъщеря му Милкана. Русокосата девойка, която работи в банка, е на 27 г., но тъй като е жена, баща ѝ се притеснявал да не закъснее със сформирането на семейство. Докато за синовете си смятал, че има време, научи Kliuki.bg.

Любен Дилов вече иска внук от Мила

Любен Дилов вече иска внук от Мила

Според слуховете, Любен Дилов – син вече бил поставил ултиматум пред Мила, според който тя трябвало да забременее до една година или ще спре да ѝ помага финансово. Въпреки че блондинката сама се издържа от години, заплатата ѝ не била никак висока и се налагало често известният ѝ баща да я подкрепя финансово.

Мила изобщо не приличала на татко си. И тя била много общителна личност, но у нея го нямало онзи цинизъм, присъщ за Любен Дилов – младши. Хубавицата била доста по-ранима от баща си и често хората злоупотребявали с нея.

„Не е наследила моята твърдост към живота, по-мила е към хората, към всички и това понякога я кара да страда.“ – споделя членът на журито в „България търси талант“.

Любен като цяло бил доста строг родител, но и справедлив. Той давал всичко за трите си деца и неслучайно все още им помага с парите. Дали красивата Милкана ще го послуша и ще роди в близките години, предстои да узнаем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар