Изповедта на Михаил Билалов разтърси мнозина!

Изповедта на Михаил Билалов разтърси мнозина!
5 (100%) 1 vote

Михаил Билалов, който вече е звезда, е минал през много трудости по своя път!

Актьорът Михаил Билалов разкри в „120 минути“, че емигрирането му в чужбина преди 22 години е било много тежко. Както е известно, той се завърна от Париж преди време, където е прекарал голяма част от живота си, тъй като след Демокрацията у нас е нямал необходимите пари, за да се издържа, припомня Kliuki.bg.

Михаил Билалов се изповяда

Михаил Билалов се изповяда

„Когато пристигнах в Париж, имах 300 долара в себе си. Веднага се хванах на работа, какво ли не съм работил, бях и готвач дори. Всичко се промени след срещата ми с Илиян Панов. Вечно ще съм благодарен на този човек, няма да го забравя, защото той ми подаде ръка.“ – каза Михаил Билалов пред Светослав Иванов.

При Панов, който е художник, актьорът се е занимавал с репродукции на картините му. Първата му печалба била от 6 хил. франка и тогава се видял в чудо и приказ. Впоследствие започнал да изкарва още по-добри пари и така натрупал немалка сума, с която след това лесно успял да се завърне в българското кино и театър.

Събитията, за които говори Михаил Билалов, са от 1994 г. Тогава той решава да потегли към чужбина, защото по онова време в България състоянието на актьорството като цяло било плачевно.

„Като мишки напускахме потъващия кораб.“ – спомня си днес Билалов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар