Кошмарен обрат: Илиана Раева ужаси България с истината за състоянието на Цвети! (много е зле – подробности)

Кошмарен обрат: Илиана Раева ужаси България с истината за състоянието на Цвети! (много е зле – подробности)
2.8 (55%) 4 votes

Илиана Раева доскоро твърдеше, че Цвети Стоянова се възстановява с всеки ден и дори е проговорила, но уви!

Страшната истина за състоянието на Цвети Стоянова шокира България, защото новината бе съобщена лично от шефката на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

Докато доскоро съпругата на Наско Сираков показваше повече от оптимизъм отностно възстановяването на Цветелина Стоянова и дори се разбра, че момичето е проговорило, днес ситуацията се оказа коренно различна.

Цвети Стоянова

Илиана Раева съобщи истина, която ужаси цяла България – Цвети Стоянова е много зле и само Бог може да я върне към живота

„Цвети е много зле. Това е истината, както и че лекарите продължават да се борят за живота й, защото рискът изобщо не е преминал. Цвети е в реанимация и се бори с адски тежки вътрешни травми от падането. А това, което ни остава, е само да се молим. Да се молим всеки час и всяка минута, за да се върне при нас отново“, заяви Илиана Раева в предаването по Нова телевизия тази сутрин.

Ако това е така обаче, потребители не спират да се питат защо дни наред се бълваха позитивни и ведри информации и прогнози за Цвети Стоянова като едва ли не мнозина започнаха да вярват, че тя е твърдо извън опасност.

Стана ясно и че дори най-близките хора на гимнастичката – нейното семейство, са допускани за не повече от минута при нея в реанимацията, заради опасността да внесат зараза на красавицата и положението да стане наистина критично.

Илиана Раева сподели още, че психическото състояние на момичетата от ансамбъла продължава да бъде много тежко, за разлика от физическото. Нашите грации се върнаха с поредния си златен медал, с който прославиха страната ни, но който е крайно недостатъчен, за да компенсира трагедията с Цвети Стоянова.

В момента близките, познатите на Цвети, както и всички българи горещо се молят да се случи чудото и тя да се върне към живота.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар