Свърши се: Това, което Слави Трифонов направи с балет Магаданс, потвърди края на шоуто!

Свърши се: Това, което Слави Трифонов направи с балет Магаданс, потвърди края на шоуто!
4.8 (95%) 4 votes

Слави Трифонов няма да е на екран от есента, но и цялото му шоу пада!

От месец упорито се говореше, че Слави Трифонов напуска шоуто си след толкова години на екран, а мястото му ще бъде заето от друг. Най-спряган за бъдещ водещ беше сценариста Иво Сиромахов, който отчаяно драпал да се докаже пред шефа си.

Самият Слави Трифонов обаче в интервюто си по Би Ти Ви призна, че договорът на фирмата му с телевизията още не е подновен и изобщо няма гаранция, че това ще стане. Оказа се, че това може да са последните дни на екран не само на Слави Трифонов, но и на „Шоуто на Слави“ като цяло.

Слави Трифонов

Слави Трифонов „продава“ и балета си, шоуто му спира от есента

Потвърждение за предстоящия край е решението на шоумена да „продава“ балерините си от „Магаданс“. От известно време насам танцьорките на Слави обикаляли страната със свое танцово шоу, което изнасяли в ритъма на музиката на Ку-ку бенд.

Едно подобно участие на Магаданс в който и да било нощен клуб, подобно на чалгаджийките, възлизало на близо 8000 лева, разкриха източници от кухнята на Би Ти Ви.

Така хем момичетата си докарвали по някой лев извън заплатата си в шоуто, хем и Слави Трифонов допълнително пълнел сметката си от солидния процент, който получава от участията им като техен работодател.

Останалите от екипа на Слави също отдавна заработват по участия, отделяйки над половината от приходите си за своя началник. „Годжи, Гъмзата и Цветелина Грахич пеят по кръчмите от години. Но досега поне Слави винаги се е дърпал да изпраща балета си на участия, защото е държал да са на екран всяка вечер. Фактът, че започна да ги „търгува“ и тях, сочи красноречиво, че от есента, шоуто му вече ще е пуснало кепенци“, коментират източници от телевизионната гилдия.

В крайна сметка, дали това ще се окаже истина, или Трифонов отново ще намери начин да се лансира в медийното пространство, предстои да видим като му дойде времето.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар