Богдана Карадочева изуми всички: Виж как свали цели 10 кг за седмици! (от пухкавата й фигура няма и следа)

Богдана Карадочева изуми всички: Виж как свали цели 10 кг за седмици! (от пухкавата й фигура няма и следа)
3.8 (75%) 4 votes

Богдана Карадочева е отслабнала до пълна неузнаваемост!

Голямата родна певица Богдана Карадочева не прилича на себе си. Винаги пищната и пухкава дама днес е по-слаба от всякога и шашна всички с признанието, че е свалила цели 10 килограма от теглото си, при това само за броени седмици.

За късмет, Богдана продължава да се радва на добро здраве и отслабването й не се дължи на подобен род болежки (да е жива и здрава още много години!). Тя успяла да се втали основно от жегите, които никога не са й понасяли.

Богдана Карадочева

Богдана Карадочева се втали до неузнаваемост, свали цели 10 кила от тялото си

„Отслабна ей така, като на майтап. А така наречената й диета, изобщо не е диета, ами кафе и цигари. Не се откъсва от тях през жегите. Апетит почти няма, защото само се поти. Хапва предимно вечер, когато се позахлади и то почти всеки път е едно и също – някой и друг сухар, парче сиренце и салата от домати, чушки и краставици“, разказват близки до Богдана Карадочева източници.

Певицата направо изуми с вида си, когато се появи на поклонението на актрисата Ани Бакалова миналата седмица. Дори ръцете й, които винаги са били пълнички и пухкави, сега видимо са окльощавели.

Богдана се слави като една от най-чевръстите и добри кулинарки в родния шоубизнес като не спира да изненадва семейството и приятелите си със засукани гозби. Заради температурните рекорди това лято обаче тя категорично се отказала да върти черпака и единственото, което била склонна да направи, е да нареже една салата.

„В тези дни е самоубийство да се яде мазно, тежко или каквото и да е подобно ястие. Организмът си иска да се очисти от токсините и мазнините, които сме натрупали през зимата, затова е препоръчително да се кара на свежи зеленчуци и плодове. А и за здравето и по-добре“, твърдяла чаровната Богдана Карадочева.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар