Скандал в Нова ТВ: Жената на Виктор Николаев скочи на Ани Цолова! (колегите й застанаха зад него)

Скандал в Нова ТВ: Жената на Виктор Николаев скочи на Ани Цолова! (колегите й застанаха зад него)
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова получи страшен шамар от съпругата на Виктор Николаев, но и от колегите си!

Водещата Ани Цолова е в истински шок, след като се оказа в ролята на черната овца пред колегите си в телевизията. Уж приятелите й от Нова телевизия я предадоха като застанаха зад екранния й партньор Виктор Николаев след скандала, който се разрази.

Причината за него е повече от прозаична – съпругата на Виктор, Людмила Железова не издържала и миг повече на претенциите на водещата, която за пореден път провалила плановете й за семейна почивка.

Ани Цолова

Ани Цолова си навлече гнева на съпругата на Виктор Николаев, но и на колегите си

Оказа се, че по-възрастната благоверна на Виктор Николаев запазила и дори капарирала отпуската на семейството си на гръцкия остров Халкидики за средата на август месец. Какъв бил гневът й обаче, когато научила, че Ани Цолова е прецакала мъжа й като подала заявление за своята отпуска точно по същото време.

Виктор Николаев се оказал с вързани ръце, тъй като екранната му половинка се изхитрила и пуснала молбата си още преди четири месеца, за да си подсигури нещата. Той закъснял и следователно трябвало да се прости с плановете на жена си за августовския гръцки рай.

Виктор се оказа принуден да излезе в отпуск сега, а Ани Цолова води предаването им с различни събеседници всеки ден. Явно обаче Виктор в момента не се радва на гръцкото слънце, ами търпи мъмренето на жена си у дома, защото тя вече била изпратила капарото за друга дата, което разбира се, няма как да си получи обратно.

Кошмарът за Ани Цолова обаче е фактът, че болшинството от колегите им застанали зад Виктор Николаев и не спирали да шушукат, че водещата на „Тази сутрин“ се счита за кралица и си позволява да се налага над него от години.

„На Ани изобщо не й е лесно сега, когато вижда как всички я гледат накриво и шушукат зад гърба й. Опитва се да се прави на непукист и над нещата, но не й се получава. Вярно е обаче, че прекали и трябва някой да я постави на мястото й“, убедени са хора от телевизията.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Скандал в Нова ТВ: Жената на Виктор Николаев скочи на Ани Цолова! (колегите й застанаха зад него)”

  1. 133

    юли 11. 2016

    Злобна кучка

  2. мима

    юли 12. 2016

    Разбирам, че Би Ти Ви е Телевизия /с голямо Т/, но Николаев и Цолова работят в .т.н. телевизия Нова – нова булка, нова чанта, – и те гоорките се срамуват да нарекат местоработата си телевизия, а само нова – сещай се за какво става въпрос.Гледайте нова по нова – т.е. гледайте нова неграмотност по нов непрофесионализъм.

Добавете коментар