Видовден дойде: Валери Божинов живее в ад, близките му шокирани! (скандални подробности)

Видовден дойде: Валери Божинов живее в ад, близките му шокирани! (скандални подробности)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов място не може да си намери, но е с вързани ръце!

Както има една поговорка – Видовден рано или късно идва за всеки. И ето, че той настъпи за играча на Партизан Валери Божинов. Последният от известно време насам живее в истински ад, а причината за това е финансовото му разорение.

След като направи глупостта да си вее байрака и да скача от фуста на фуста, Валери Божинов в скоро време ще трябва да си брои стотинките. Но така е, като си решил да правиш две деца на две различни жени, а отгоре на всичко да харчиш и по трета.

Валери Божинов

Валери Божинов живее в кошмар, който обаче сам си натресе

Наскоро джобът на Валери олекна драстично, след като бившата му съпруга Николета Лозанова го притиснала в ъгъла и успяла да му измъкне солидна сума за почивката си на остров Тенерифе. Там плеймейтката замина с дъщеря им Никол, където отседнаха в един от най-елитните хотели.

„Ти какво?! Да не искаш дъщеря ти да не отиде на море през лятото?! Не стига, че не дойде на рождения й ден, а сега и това ли ще й сервираш“, креснала Николета на Валери Божинов, който нямал избор и развързал кесията в името на най-милото си – своето малко Николче.

След Николета обаче, дошъл редът и на Алисия и Валерко, които пък смятат да отпрашат към екзотичната Марбея. Не е нужно да обясняваме, че разходите и по тяхната приказна ваканция ще бъдат поети от футболиста. Който, на всичко отгоре, трябва да задоволява прищевките и на новата си любовница Биляна Дол.

Всичко това така здраво изтормозило влюбения в Сърбия ритнитопковец, че той станал по-сприхав и от сприхавите старчета. Приятелите му не можели да го познаят, а близките му се тревожели, че ако продължава в този дух, ще се наложи да емигрира не в Белград, а на другия край на света – само и само да се скрие и да го оставят на мира.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар