Извънредно: Арестуваха Галин в Слънчев бряг! (истината за задържането му ще ви разтърси)

Извънредно: Арестуваха Галин в Слънчев бряг! (истината за задържането му ще ви разтърси)
4.8 (96.67%) 6 votes

Галин е бил закопчан през уикенда в курорта Слънчев бряг!

Новият любимец на тийнейджърките – чалга звездата Галин е задържан в ареста. Информацията е потвърдена от очевидци, които разкриха, че случката се е разиграла през уикенда в курорта Слънчев бряг.

Полицаите щракнали белезниците върху ръцете на Галин заради притежание на солидна доза марихуана и дори известността му не могла да го спаси. Новината разтърси феновете на Галин, които не искат да повярват, че любимецът им следва примера на скандалната Жана Бергендорф.

Галин

Чалга идолът Галин е бил закопчан с дрога в курорта Слънчев бряг преди броени часове. Фенките му са в шок и ужас от новината

„Случи се през нощта, зад хотел „Кубан“. На плажа отзад вдигаха врява някъде около 15-20 души. Видимо бяха надрусани и привлякоха вниманието на полицията. А може и някой нарочно да е сигнализирал, не знаем. Но, когато ченгетата дойдоха и претърсиха всички, откриха дрогата, която беше и у самия Галин. Той намекна кой е, а и униформените го познаха, но не му се размина“, разказват очевидци, които са се наслаждавали на екшъна от прозореца на хотелската си стая.

Какво се е случило в районното управление и дали певецът продължава да бъде затворен в ареста, към момента не се знае. Той е бил откаран за разпит пред погледите на десетки ошашавени курортисти, тъй като в Слънчев бряг нощта наподобява ден.

Наоколо е имало много хора, които се забавлявали, а присъствието и акцията на полицията силно ги е изплашила. „Някои дори решиха, че ченгетата са тук, за да проверяват за евентуален терористичен акт. След всички ужасии, които стават в Турция и Европа, са напълно прави да настръхнат. За късмет се оказа, че нарушението е доста по-прозаично и невинно“, коментират очевидци на задържането на Галин.

Тепърва ще следим как се развиват събитията и какви нови факти ще излязат наяве около този скандал.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Извънредно: Арестуваха Галин в Слънчев бряг! (истината за задържането му ще ви разтърси)”

  1. joro

    Дек. 22. 2016

    NO STIGA DE GALINE, OT TEBE NE GO OCHAKVAH! LOVU VSE PAK.

Добавете коментар