Жана Бергендорф втрещи феновете си: Това тя ли е? (Още за промяната+снимка)

Жана Бергендорф втрещи феновете си: Това тя ли е? (Още за промяната+снимка)
3.5 (70%) 2 votes

Жана Бергендорф вече е нов човек

Жана Бергендорф е с чисто нов имидж. Певицата се показа на парти коренно променена. Шампионката от един от сезоните на Х фактор вече не само че не се друса, но не близва и алкохол.

Близо два месеца след поредния скандал, в който черевенокоската се забърка заради смъркането на кока, тя е коренно различна. Близки до изпълнителката споделят с радост, че чаровницата вече не само че не употребява забранени вещества, но и на купони не се изстрелвала скоростно към тоалетните, за да зареди с поредната доза, пише „Всеки ден”.

Според слуховете изпълнителката щеше да влиза в специализирана клиника, за да лекува зависимостта си към наркотични вещества. Тя не само към наркотиците, но имала слабост и към алкохола. Всеки ден пиела по две бутилки бяло вино, като първата чаша поемала още от сутринта.

Първото светско събитие, на което певицата се появи след поредната изцепка, бе на купон на БГ радио. Там Бергендорф спечели приз от престижна категория. Първото, което направило впечатление на колегите й, била коренно променената визия на скандалната Жана.
Там изпълнителката на „Самурай” дори отказала да пие. На афтърпартито многократно й предлагали чаша уиски, шампанско, вино, но тя категорично отхвърляла поканите и през цялата вечер не близнала алкохол.

След участието си в Благоевград певицата решила да си смени не само прическата, но и цвета на косата. Там тя категорично се отказала от любимия си червен цвят.

Жана Бергендорф твърдо е решила да се промени. Тя иска да го направи в името на кариерата си, на пеенето, което обожава, така и заради сина си Стефан.

Напълно променената Жана Бергендорф

Напълно променената Жана Бергендорф

Певицата иска малкия да се гордее с нея, както и феновете, които я подкрепят”, не без задоволство споделят от гилдията.zana2

Първата стъпка към кардиналната промяна бил цвета на косата й, както и различната й прическа, която за някои е просто уникална.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар