Милко Калайджиев удари всички в земята! (Виж палата на най-известния мустак)

Милко Калайджиев удари всички в земята! (Виж палата на най-известния мустак)
5 (100%) 1 vote

Милко Калайджиев удари всички в земята

Милко Калайджиев осъществи мечтата си. Най-известният мустак в България направи къща за гости в село Мезек, Свиленградско. Къщата е уникална и с размерите на прогимназия. Но най-интересното е, че таткото на родната чалга посреща гостите си сам. На прага той ги настанява и това още повече увеличава удоволствието от гостуването в красивата му къща, построена изцяло във възрожденски стил.

Откривателят на топ певиците Преслава, Галена и други не крие, че е изградил палата си с евросредства, като е вложил и свои спестявания. Битката за парите от Европа била трудна, но той не се отказал от мечтата си и накрая спечелил.

За дизайна на Калайджиевата къща той се е доверил изцяло на съпругата си Маргарита. „От обиколката ни по света сме взели най-хубавото и сме го вложили в тази къща, която е наша гордост”, разкрива певецът.

Освен с къща, в която гостите не само могат да отмаря,т но и да се отдават на удоволствия, Милко Калайджиев е подготвил още изненади за тях. Всеки, който желае, певецът води до собствения си язовир, където на воля да мята въдица, за да улови амур или голям шаран, без дори да има опит.
Затова построената с европейско финансиране по програма за развитието на селските райони Калайджиевата къща вече е емблематична за региона и се радва на заслужена популярност, весело засуква мустак динозавърът на чалга музиката.

Но освен нея, слабост на изпълнителя „Я, елате пиленца, при батко” има и друга страст. Това са дините е пъпешите, които той всяко лято отглежда с огромна любов.
„Казват ми да не се занимавам със земеделие. Да съм си гледал пеенето, а не дини. Но каквото и да приказват, те са моята страст и нямам намерение да спирам. Пеенето ми е удоволствие, а другото- работа”, смее се колоритния мустак.

Това е новият палат на Милко Каалйджиев

Това е новият палат на Милко Калайджиев

Освен със земеделие, поп фолк изпълнителят има и заведение в центъра на Свиленград.

Най-известният мустак умее да върти и успешен бизнес

Най-известният мустак умее да върти и успешен бизнес

Милко Калайджиев върти доста успешен бизнес извън пеенето, за което признават и неговите колеги от гилдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар