Шок: Ето на какво заприличаха Десислава и Благой! (Сравняват ги с тюлени)

Шок: Ето на какво заприличаха Десислава и Благой! (Сравняват ги с тюлени)
5 (100%) 2 votes

Десислава и Благой Найденов не спират да се тъпчат

Те вече са обиколили доста морски курорти из Черноморието и за последно са се установили в Несебър. Но двойката не прави нищо друго, освен да пие, да се храни на корем и то с доста калорични бомби. И резултатите са налице. Плажуващите наоколо не на шега ги наричат „семейство тюлени”.

Десислава имаше проблеми с теглото и наскоро реши да се вталява със скоростна диета. Но сега вероятно тя няма никакво намерение да се стресира и се е отдала на пълен релакс.

Но като спомен от недалечното минало, сега поп фолк дивата и младия боксьяор отново предизвикаха клюки. И не защото каката си е хванала младо гадже, а заради потресаващата визия на двамата.

Вместо да се поучи от него, фолкаджийката буквално го е ударила през просото, що се отнася до талия, килограми и стройна визия.Феновете обаче са изумени повече от поведението на Малката Кобра. Защото е спортист и килограмите за него са изключително важни, пише „Всеки ден“.

Но вероятно покрай гласовитката от Раднево сее отдал на лентяйство и почивка, като дълбоко е закрил в съзнанието си тревогата с какво да се храни, за да не пълнее. И според хора, които са били близо до известната двойка на плажа, Десислава и Благой Найденов изобщо не подбирали храната, а буквално се тъпчели с доста калорични вкусотии.

Но най-странното е, че малко преди тази случка самия Благо укоряваше сина на Десислава за запуснатата му фигура. Той съветваше младежа да се хване с някакъв спорт, за да заприлича на готин пич, по когото да лудеят момичетата, а не на запуснатия дроб, в който се превърнал.
„Сега да се види той на какво е заприличал. Задминал е и Майки по наедряла фигура”, не спират да го корят онлайн потребителите. Но това на пречи на влюбените гълъбчета непрекъснато да качват снимки в социалните мрежи от почивката си.

Десислава и Благой Найденов не спират да се тъпчат на плажа

Десислава и Благой Найденов не спират да се тъпчат на плажа

И докато преди много от хората недоволстваха заради разликата във възрастта им, сега са на коренно различно мнение.desi

„Щом младите се обичат и са влюбени, кои сме ние, за да ги съдим. Нека да са живи и здрави, и много щастливи”, четем вече из форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шок: Ето на какво заприличаха Десислава и Благой! (Сравняват ги с тюлени)”

  1. Денис

    юли 11. 2016

    Тя като свърши парите и той ще мине на друга какичка. Любов ли бе да го опишеш

Добавете коментар