Хванаха я: Лъсна голямата измама на Моника Валериева в уж нейната песен!

Хванаха я: Лъсна голямата измама на Моника Валериева в уж нейната песен!
5 (100%) 3 votes

Хванаха голямата измама на Моника Валериева

Моника Валериева се опита да преметне миломаните, но я спипаха в крачка. Знойната плейметка наскоро декларира, че иска да става чалга певица. Моделката от Сандански имала глас, визия и възможности да пее. Това заяви самата Мона и реши да направи клип и собствено парче, с което да „избие рибата”.

Но първата самостоятелна песен на Моника Валериева претърпя пълен провал. Не заради ритмите и текста, а заради измамата, която спретнала моделката. А кандидат певицата бе срината в земята заради лъжата, която спретна на ценителите на музиката.

Защото излезе наяве, че новото й парче „Грация” не е изпълнено от нахаканата моделка. Запалени последователи на музиката от лекия жанр разкриха измамата. Те разбраха, че парчето, с което се изфука Моника Валериева не е изпълнено от нея.

Парчето е дело на Оцко и е изпято от него и неговата съпруга. Да, именно жената на колоритния режисьор Кристиана изпяла песента, уж на Моника Валериева.

А през цялото време единственото, което правила Мона било да си отваря устата. „Не може такава наглост. Да измами всички и на всичкото отгоре да се хвали непрекъснато, че вече е готова певица и е направила невероятно парче.

Защо така нагло мами хората ,не знае ли, че в един момент това ще се разбере и гаврата меломаните няма как да й простят. Номерът й не мина, да не се харчи повече за клип, който не е неин”, не спряха да я корят онлайн потребителите.

Моника Валериева не спря преди това да се хвали с новия си продукт. Тя тръбеше наляво и надясно, че е намерила новото си амплоа. Такава песен нямало никъде, никой не е правил подобно парче, не спря да се хвали сама моделката.

Моника Валериева скандализира меломаните

Моника Валериева скандализира меломаните

Е, наистина няма, защото феновете на лекия жанр са тотално пуснати на динена кора. В случая Моника Валериева не е певица, а просто един буфосинхронист, който умело се опита да заблуди ценителите на музиката от този жанр. Впрочем това й се отдава наистина най-добре. Защото името на Моника винаги се е забърквало в скандали, но на съвсем ниско ниво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар