Чудото стана: Андрей Арнаудов най-после показа жената до себе си! (заедно са от 2 месеца – СНИМКИ)

Чудото стана: Андрей Арнаудов най-после показа жената до себе си! (заедно са от 2 месеца – СНИМКИ)
4.4 (88%) 5 votes

Андрей Арнаудов явно най-после е тръгнал по стъпките на приятеля си Иван Христов!

Заклетият ерген Андрей Арнаудов май няма още дълго да се радва на това си прозвище. Не и след като най-после реши да се откаже от самотата и егоистичния начин на живот на заклет работохолик и плейбой, и си намери жена.

Звучи невероятно и дори Иван Христов не може да повярва, но това е факт. Андрей Арнаудов е заедно с приятелката си от два месеца, а пред всички разказвал, че за първи път чувства, че от тази любов ще излезе нещо наистина сериозно.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов най-после намери жената за себе си, поне така се надява

Както можем да предположим, гаджето на Андрей не е обикновена девойка, а известна красавица – този път обаче спортистка. Това е бившата баскетболистка Емануела Толева, която има сестра близначка. Именно заради това двете момичета бяха и редовни лица на различни реклами и фотосесии, но се прочуха най-вече заради участието си в риалити формата „Африка: Звездите сигурно са полудели“.

Андрей Арнаудов и Емануела се запознали по възможно най-необичайния за продуцента начин – до кофата за боклук. Оказало се, че живеят близо един до друг, а опосумът на няколко пъти виждал бъдещата си изгора да шета из квартала.

При следващия удобен случай (а това се оказал точно моментът, в който хвърлял боклука по чехли и анцуг), той направил първата стъпка и заговорил хубавицата. И така, от дума на дума, двамата са заедно вече цели два месеца.

Емануела Толева тотално завъртя главата на опосума

Емануела Толева тотално завъртя главата на опосума

„Иван може би се зарадва повече и от самия Андрей. Колко години му говори, че му е време да се кротне и да си намери половинка. Сега го бъзика единствено заради това, че Емануела е с една глава по-висока от него, та тя е 181 сантиметра. За любовта обаче пречки няма, така че това да им е кусурът на хората“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар