Бомба: Виж как заснеха Радина и Деян на улицата! (ако не ги видите, няма да повярвате – СНИМКИ)

Бомба: Виж как заснеха Радина и Деян на улицата! (ако не ги видите, няма да повярвате – СНИМКИ)
3.5 (70%) 4 votes

Радина Кърджилова и Деян Донков наистина изумиха всички!

Броени дни след раждането на първото си общо дете – малкия Христо, Радина Кърджилова и Деян Донков бяха изловени от папараци на столичен ежедневник.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков заснети за пръв път след раждането на сина им Христо

Случката се разигра през уикенда, докато младото семейство беше излязло привечер на хладина и правеше една от първите си разходки с бебето. Със сигурност смеем да твърдим, че ако лично не бяхте видели снимките на Радина и Деян, нямаше да повярвате, че това е истина.

Двамата не спряха да се усмихват, да се гледат влюбено един друг и да се държат за ръце като тийнейджъри. Факт, който не буди никаква изненада при повечето двойки, но не и при тази на Деян Донков и Радина Кърджилова.

Припомняме, че от години вече двамата не можеха да бъдат засечени, без по лицата им да се чете напрежение, без да се гледат накриво и да си вдигат бесни скандали насред улиците. Лицето на Радина Кърджилова не спираше да изразява умора, тъга и дори силно недоволство от живота, а Деян по-скоро приличаше на отегчен плейбой.

Е, днес от тези неща няма и помен. Явно малкият Христо си е свършил работата още в първия ден от появата си, защото буквално е преродил родителите си. Радина Кърджилова не прилича на себе си, но по-любопитното е, че същото се е случило и с Деян Донков.

Радина и Деян не отделиха ръцете си една от друга - такова чудо отдавна не им се беше случвало

Радина и Деян не отделиха ръцете си една от друга – такова чудо отдавна не им се беше случвало

Радина изглежда перфектно за родилка, а тези задни части са на ... Деян, разбира се

Радина изглежда перфектно за родилка, а тези задни части са на … Деян, разбира се

Двамата бутаха количката с бебока, след което се наредиха да пазаруват зеленчуци от импровизирано пазарче, в близост до жилището си. Припомняме, че Радина и Деян смениха апартамента си с по-голям малко, преди Христо да се появи на бял свят.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар