Най-после: Каката на Слави Трифонов излезе на светло! (виж с какъв размах пазарува – снимки)

Най-после: Каката на Слави Трифонов излезе на светло! (виж с какъв размах пазарува – снимки)
5 (100%) 3 votes

Каката на Слави Трифонов – Петя определено се е запазила съвсем естествена и непринудена!

За никого не е тайна, че в живота на Слави Трифонов има само две жени – майка му Здравка и по-голямата му сестра Петя. Неведнъж шоуменът е затвърждавал обичта си към кака Петя, на която редовно посвещава песни по време на концертите си.

По всичко личи обаче, че чувствата и грижите на Слави Трифонов към семейството му не са само на приказки. Той обилно напоява с пари близките си, които въпреки завидното си финансово положение, продължават да се държат с останалите като съвсем нормални и естествени хора.

Слави Трифонов

Слави Трифонов обожава най-много кака си Петя и мама Здравка

Преди броени дни кака Петя и мама Здравка бяха засечени да пазаруват с размах в столичен мол. Жените пръснаха луди пари за чехли, спални комплекти, хавлии, бельо и още куп принадлежности на една от супер скъпите и признати марки.

Направи впечатление обаче, че се отнасяха към продавачките повече от възпитано и не преставаха да се усмихват. С усмивка отговориха и на няколко свои познати, които ги засякоха в мола и се пошегуваха, че сигурно купуват чеиза на Слави Трифонов, който най-накрая е решил да се зажени.

След като приключиха с покупките, двете дами седнаха в едно от кафенетата на мола, придружавани от няколко свои приятелки. Темите за разговор бяха съвсем ежедневни и в тях нямаше и помен от нещо грандоманско или снобарско, разказват очевидци на разходката им в мола.

Най-после - ето я любимата кака на Слави Трифонов

Най-после – ето я любимата кака Петя на шоумена Слави Трифонов

„Има защо Слави Трифонов да се гордее и да обича близките си толкова. Той сам го е казвал, но и като видяхме Петя и Здравка, напълно повярвахме, че не са хора, свикнали да изискват от някого или да чакат наготово. Чест прави на Слави обаче, че винаги им е помагал“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар