Глория заби звучен шамар на ВИП Брадър! (Виж от какво се отказва)

Глория заби звучен шамар на ВИП Брадър! (Виж от какво се отказва)
5 (100%) 2 votes

Глория отказа на ВИП Брадър

Поп фолк дивата Глория няма да влиза във ВИП Брадър. Кралицата на поп фолка е категорична, че няма да стане част от култовото шоу наесен. Певицата е забила звучен шамар на продуцентите на известния реалите формат, като е отхвърлила изключително съблазнителната им оферта.

„Да, отказах на ВИП Брадър. Продуцентите ми предложиха хонорар от сто хиляди лева, но не ги приех и отказах да участвам. Не мога да си позволя да се резиля пред лицето на цяла България, за каквито и да са пари. Никога няма да влезна в тази Къща, защото не харесвам подобни телевизионни предавания. А и не обичам интригите”, отсякла поп фолк певицата.

Фолкаджийката открехна и за отношенията си с шефа й Митко Пайнера. Преди да преподпише договора си с „Пайнер” плъзна слухът, че Глория ще прекрати договора си с музикалния мастодонт. Тя обаче успя да си завоюва много апетитни екстри от новия си контракт. Според него популярната изпълнителка ще прибира половината хонорар от участията си, а другата ще дава на боса си. Докато нейните колежки се радвали една на тридесет процента от заработеното по дискотеки и заведения.

„Бизнес моделът се променя, не остава на едно място. Няма как да не се изменят реалностите. Продължаваме да бъдем с инж. Димитров копродуценти. Категорично съм му заявила, че повече няма да участвам в надпреварата за музикалните награди на Планета ТВ”, заяви изпълнителката.

Русенката твърди, че и до сега злобата продължава да я залива от всички посоки. Но хубавото в случая е, че това чувство я прави по-силна, калила я е в житейските битки.

Глория отказа на ВИП Брадър

Глория отказа на ВИП Брадър

Чалга фурията за първи път проговори и за личния си живот, който пази много ревностно. Глория сподели, че мъжа до нея предизвиквал „пеперуди в стомаха ми”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар