Златка Райкова побърка всички: Виж как тръгна на плаж! (Подробности+фото)

Златка Райкова побърка всички: Виж как тръгна на плаж! (Подробности+фото)
3.3 (66.67%) 6 votes

Златка Райкова отново даде повод на клюкарите

Златка Райкова втрещи всички. Тя шашна плажуващите на морския бряг, защото се появи в напълно неподходящ вид. Знойната плеймейтка отиде да събира морски тен с доста силен грим.Тя е на почивка на особено актуалния в последно време тузарски курорт, сред светското общество, Свети Влас. Под чадъра и на шезлонга родната моделка бе с ярко розово червило, а над сините й очи имаше доста силен грим. Но най-силно впечатления правеха веждите й. Според модата напоследък Русата Златка ги бе подчертала дебело, в тип хайдушки вариант, пише HotArena.

С предизвикателният макиаж, в който се появи на плажа, родната моделка демонстрира отсъствие на здрав разум. Визията, не само изуми присъстващите, но и предизвика различни настроения и коментари. Мъжката половина остана изумена и прехласната по русото изкушение. Но не така благосклонни бяха жените. Те яростна нападнаха плеймейтката и нейния провокативен външен вид.

„Възможно ли е да се появява в този вид? За какво е дошла, да се къпе и пече или да си търси ново гадже? Нормална ли е така да ходи на плаж?”, не спираха да съскат зад гърба й нежната част на плажуващите.

Златка Райкова обаче изобщо не даде ухо на хорските коментари, вероятно вече отдавна свикнала с тях. Появата й винаги е предизвиквала противоречиви емоции, сега нещата не бяха по-различни.

Но истината е, че Русата Златка не бе на плажа, за да се къпе. Защото не се топна нито веднъж във водата, вероятно да не си развали грима.

А и банския й костюм изобщо не бе подходящ за плуване, с воали, дантели и различни украшения.

Така гримирана, Златка Райкова се появи на плажа

Така гримирана, Златка Райкова се появи на плажа

Съмнението, че Златка Райкова е на плажа, за да си търси нещо друго, може и да е истина.raikova

Защото русокоската се появи без приятеля си, ММА боецът Георги Валентинов. Двамата не разкриват какви са отношенията им, но поведението на плеймейтката красноречиво показва, че си търси ново гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар