Шок в bTV: Краят на Юксел Кадриев вцепени всички! (скандални подробности)

Шок в bTV: Краят на Юксел Кадриев вцепени всички! (скандални подробности)
4 (80%) 3 votes

Юксел Кадриев е лицето на Би Ти Ви от години, но ето, че и той се оказа незастрахован!

Новинарят Юксел Кадриев от години се води лицето на Би Ти Ви. Мнозина идваха и си отиваха от телевизията, но мястото на водещия си оставаше сигурно. Поне досега обаче, защото се оказа, че нищо не е вечно – в това число и чадърът над Юксел.

Из коридорите на медията цари истински хаос, откакто се разбра, че дните му на екран са преброени. Юксел Кадриев е получил последно предупреждение и уволнението му е въпрос на дни, разкриха източници от кухнята на телевизията.

Юксел Кадриев

Юксел Кадриев рискува да се прости с работата си и то съвсем скоро

Причината за крайното решение и ултиматума на ръководството е непрестанното пиянство на водещия, който често си позволявал да идва къркан и на работа. Тъкмо това ставало повод за честите му лапсуси в ефир, заради които Кадриев е абониран за „Господари на ефира“.

Само преди ден той отново беше засечен да пие, при това от обяд, в близост до квартала, в който живее. Юксел Кадриев беше със свой приятел, с когото жадно надигаше бира след бира, при все, че наоколо цареше адска жега.

„Двамата седяха в ресторанта и направо си пиянстваха. Въпреки че опитваше да се скрие зад черните очила, Юксел Кардиев моментално беше разпознат. Идея нямате на какви гълтоци пресушаваше бирата, а после си поръчваше друга. Явно приказките му, че е спрял с пиенето, са били пълна лъжа. Обича да си лочи човекът, личи си му“, разкриват очевидци на „милата“ картинка.

Новинарят не спира да порка, при това още от обедно време

Известният новинар не спира да порка, при това още от обедно време

Припомняме, че точно заради пиянство и шофиране в нетрезво състояние, Юксел Кадриев прекара часове наред в ареста преди няколко години, когато забърса едно такси на пътя си. За щастие инцидентът премина без човешки щети и жертви.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар