Свърши се: Румен Луканов се развежда заради млада красавица! (двамата вече не се крият – СНИМКИ)

Свърши се: Румен Луканов се развежда заради млада красавица! (двамата вече не се крият – СНИМКИ)
3.5 (70%) 2 votes

Румен Луканов едва не довърши съпругата си Ина през годините, днес обаче слага край на брака си!

Водещият на бившото предаване „Сделка или не“ Румен Луканов слага край на брака си и на практика реши да разбие семейството си, заради страстта си по млада мацка. Той вече е подготвил молбата за развод и тези дни се кани да я внесе в съда.

Този път нещата са сериозни и връзката му не е една от поредните авантюри, които преключваха за седмица-две. След като причини огромни мъки и унижения на съпругата си Ина през годините, Румен Луканов реши да я довърши.

Румен Луканов

Румен Луканов съсипа семейството си и довърши жена си Ина

За разлика от преди, той вече не се крие и буквално всеки ден шета по улиците на София, прегърнат с младата си любовница. Дамата е русокоса, много симпатична и драстично по-малка от Луканов. Те ежедневно могат да бъдат засечени по „Витошка“, където Румен Луканов отвори свой собствен магазин за класни вина и от известно време насам се изживява като бизнесмен.

Източници, близки до водещия и жена му разкриха, че Румен Луканов е говорил очи в очи с майката на синовете си и е признал за любовта си към младата прекрасница. Ина понесла повече от тежко новината, но след реки от сълзи, не изгубила надеждата си, че и този път бракът й ще се спаси.

Ето ги влюбените гълъбчета - гушнати насред "Витошка".

Ето ги влюбените гълъбчета – гушнати насред „Витошка“.

„Горката, какво ли не е изтърпяла от този човек, а още го иска и е готова да прости всичко, за да са заедно. Колко пъти й изневеряваше, а после се връщаше обратно, посипал си главата с пепел. Но сега вече наглостта му преля чашата. Да се натиска и целува с новата си посред бял ден, това вече е непростимо“, убедени са близки до Румен Луканов и семейството му.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар