Ето защо Галя Щърбева крие мъжа си! (Причината ще ви шокира+уникална снимка)

Ето защо Галя Щърбева крие мъжа си! (Причината ще ви шокира+уникална снимка)
3.9 (77.5%) 8 votes

Галя Щърбева упорито крие съпруга си

Телевизионерката Галя Щърбева има дългогодишен брак, но досега не е показала своята половинка. Ко-водещата на „Комбина” е семейна от седем години, но никой не я е виждал в компанията на своя мъж. Красивата водеща на предаването по Нова телевизия е омъжена за оператора Петър Гюлчев. Той също работи за „Комбина”, но не под прожекторите, а зад камерата.

Наскоро се разбра за мистерията около брака на Галя Щърбева и защо тя държи Петър далеч от публичното пространство. Телевизионното семейство се запознава, малко след като Галя къса с гръмнатия радиоводещ Боби Цанков.

Оказва се, че двойката има сериозни проблеми в брака. А и журналистката се притеснявала, че нейния съпруг не е нито мастит бизнесмен, нито продуцент или някаква друга ВИП-особа, с която родената в столицата може да се гордее. Затова ревниво пази личния си живот, пише HotArena.

38-годишната хубавица не поканила почти никой от колегите си и на сватбата си. Преди седем години тържеството било голямо и пищно, но само трима журналисти били поканени. Сред избраните се оказали Лора Крумова, Николай Дойнов и Генка Шикерова. Екранната й половинка Лора Крумова станала и тяхна кума. А трите приятелки почти всяко лято почиват на каравана в къмпинг „Градина”.

Наскоро папараци успяха да щракнат семейството на вечеря в ресторант. Вероятно тези фотоси ще се окажат единствените, които Щърбева и нейния Петър ще имат извън семейния албум.

Галя Щърбева не обсъжда нито съпруга си, нито дъщеричката си Калина, която роди наскоро.

Галя Щърбева крие упорито семейстнвото си

Галя Щърбева крие упорито семейстнвото си

Според слухът детето им се появило толкова късно, защото двойката е имала проблеми преди раждането на момиченцето им.

Това е единствената и уникална снимка на Галя Щърбева и нейния съпруг

Това е единствената и уникална снимка на Галя Щърбева и нейния съпруг

Каквато и да причината, вероятно нещата в семейството не вървят или просто двойката държи да не попада в епицентъра на клюките. Галя и Петър живеят в просторна къща в софийския квартал „Княжево”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето защо Галя Щърбева крие мъжа си! (Причината ще ви шокира+уникална снимка)”

  1. соня

    февр. 25. 2017

    Тя прилича на немита маймуна.

Добавете коментар