Най-големият кошмар на Любо Нейков се сбъдна! Актьорът е в безиходица

Най-големият кошмар на Любо Нейков се сбъдна! Актьорът е в безиходица
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков не е на себе си от притеснение за това каква съдба го чака след няколко месеца.

Актьорът и продуцент Любо Нейков е изпаднал в сериозна криза, на която засега не успява да намери решение. Доскоро успешен и в двете си поприща, сега той остава без най-хитовите си продукции, което го поставя в изключително затруднено положение, узна kliuki.bg.

"Комиците" са аут!

„Комиците“ са аут!

От есента от малкия екран слиза комедийното шоу „Комиците“, на което Любо Нейков е продуцент, но освен това и част от актьорския състав. Предаването радваше зрителите цели 10 години, но постепенно се изтърка, рейтингът му намаля, след като го преместиха в по-късен час, а това е довело до свалянето му от програмата. Главният комик е приел тежко новината не само заради самия него, а и заради всички свои колеги и приятели, ангажирани с направата на шоуто.

Сега те остават с доста по-нисък доход, а за закърпи положението и при тях, и при себе си, Любо Нейков смята да предложи същия формат предаване, но с друго име на конкурентната Нова телевизия. Именно там е неговият най-успешен в момента проект – сериалът „Откраднат живот“, чийто втори сезон се подготвя в момента и ще бъде излъчен на есен. Любо се надява да успее да прокара още една продукция в телевизията и да съумее да си проправи път сред запазената за Маги Халваджиян територия, защото съвсем скоро напълно ще скъса връзките си с БТВ, пише vsekiden.com.

Освен „Комиците“, от екран пада и сериалът „Столичани в повече“. В момента се снима 11-ят му сезон, а екипът е бил уведомен от шефовете в телевизията, че ще бъде последен. Това също е огромен удар по финансите и положението на актьора, които играеше една от главните роли. Сега Любо Нейков е поставен в доста комплицирана ситуация, от която ще пострада не само той, но и всички работещи за него.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар