Ники Шванца съсипа Мая Илиева: Тя не очакваше такъв страшен удар!

Ники Шванца съсипа Мая Илиева: Тя не очакваше такъв страшен удар!
5 (100%) 2 votes

Мая Илиева е съсипана

Мая Илиева не очакваше този удар от най-близкия си. Човекът, с когото вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев живя дълги години, мина под венчило с друга. Николай Иванов-Ники Шванца е казал „да” на млада хубавица.

Мая Илиева е съсипана, след като научила, че мъжа, когото е обичала много, след Жоро, е станал съпруг на друга. Варненецът е разбил илюзиите й, че двамата ще живеят заедно, „докато смъртта ги раздели”. Той е направил своя половинка 32-годишната си съгражданка Деси.

Чаровната брюнетка има дете от друг, но не е свързана с ъндърграунда и е неизвестна за медиите. Двамата празнували венчавката си в тузарски ресторант в морската столица. На сватбата им присъствали сто и двадесет гости, приятели, роднини и доста популярни личности.

Но най-интересното е, че единствено тя успя да закара до олтара вечния плейбой. Ники Шванца имаше немалко любовни афери с известни дами, сред които Мая Илиева и голямата любов на Слави Трифонов- Маги Ангелова. Но никоя от тях не му сложи брачната халка. Това не стори и майката на сина му, Александра. След като се разделиха, тя стана съпруга на големия син на Стойчо Младенов.

Ники Шванца, освен с връзката си с вдовицата на Главния, стана популярен с участието си в престъпната група на Иво Иванов-Иво Гела.
Той бе издирван, но сам се предаде на властите през февруари, а два месеца по-късно бе освободен срещу парична гаранция. Престоят му в ареста му дал време за размисъл и тогава решил да предложи брак на приятелката си, подозират негови приятели.

Но каквато и да е истината, според тях Деси си остава вълшебница.

Мая Илиева мислеше, че ще остарее с Ники Шванца

Мая Илиева мислеше, че ще остарее с Ники Шванца

Ники Шванца направи своя съпруга съгражданката си Деси

Ники Шванца направи своя съпруга съгражданката си Деси

„Тя е магьосница. Никоя жена не успя да му сложи брачния хомот, само тази чародейка го направи. От където и да го погледнеш, жива магия си е”, цъкат с език от близкото обкръжение на бившия любовник на Мая Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар