Публичното признание на Ирен Кривошиева втрещи Ламбо (чак сега осъзна истината за нея)

Публичното признание на Ирен Кривошиева втрещи Ламбо (чак сега осъзна истината за нея)
4 (80%) 4 votes

Ирен Кривошиева не си поплюва и е имала план от самото начало!

Стефан Данаилов 30 години се залъгваше, че е допуснал голяма грешка и така се е сдобил с единствения си син, който е незаконно роден. Оказва се обаче, че грешката никак не е била грешка, защото Ирен Кривошиева си е оплела добре кошницата предварително, научи Kliuki.bg.

Стефан Данаилов цял живот ще плаща за грешката, наречена Ирен Кривошиева

Стефан Данаилов цял живот плаща за грешката, наречена Ирен Кривошиева

Именно към тази мисъл води признанието на блондинката, в което публично разкри, че е искала да има дете от Ламбо и от никого другиго. Както „Всеки ден“ писа, Ирен има няколко аборта зад гърба си и причината е стремежът ѝ да бъде свързана само и единствено с най-великия ни актьор.

Преди 30 години предпазните средства в България бяха далеч по-малко разпространени, а и хората са били по-малко информирани за начините да се спасят от нежелана бременност или пък от някакви болести. Затова не е изключено Кривошиева съвсем съзнателно да е създала Владко, без Данаилов дори да подозира, че рискува да стане баща.

От това, което се изговори и изписа през годините, стана ясно, че Ламбо не е искал да има син от Ирен и затова дълго време отричаше съществуването му. В крайна сметка той реши да признае Владимир, но така и не се сближи с него. Счита се, че донякъде и актрисата е виновна, защото настройвала детето срещу баща му след раздялата им.

Според слуховете, Ирен Кривошиева е използвала положението си на майка на сина на Ламбо, за да се възползва от него. Тя получавала солидна сума пари от Стефан Данаилов в продължение на 18 години. Счита се, че именно така русокосата хубавица се е издържала в САЩ.

Ламбо обаче не е единственият мъж, на когото тя е разчитала през годините. Красивата блондинката има цели шест брака в живота си, като последният все още е настоящ.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар