Деси Слава скочи на Ива Екимова: Майки не е по-тъп от Дара!

Деси Слава скочи на Ива Екимова: Майки не е по-тъп от Дара!
3.6 (72.5%) 8 votes

Деси Слава е бясна на Ива Екимова и щерка ѝ заради отношението на втората към сина ѝ!

Една от най-оборотните фолк диви у нас вече две седмици не може да си намери място заради това, че Дара Екимова изкара сина ѝ по-малко умен от нея. Грозните сцени между децата се разиграха в „Черешката на тортата“, когато в последния епизод за седмицата дъщерята на Дими от „Сленг“ реши да унизи не само Майки, но и останалите на масата, припомня Kliuki.bg.

Деси Слава се засегна от щерката на Ива Екимова

Деси Слава се засегна от щерката на Ива Екимова

„Сигурна съм, че не знаете кои са хората в книгата и затова ви подарявам по една.“ – каза Дара, поднасяйки книга за България.

Накрая тя изпадна в спор с Майки и се обърна конкретно към него, че не е наясно с българската история, без да знае дали наистина е така. Момчето не се обиди, но се оказва, че неговата майка се е засегнала.

„Синът ми не е глупав и не знае по-малко от твоето момиченце. Не си я възпитала добре, не може да се има за повече от всички, без да покаже защо.“ – изригнала Деси Слава в личен разговор с Ива Екимова след предаването.

Майки обаче объркал надменността на девойката с флирт и доста я харесал. Въпреки че тя си има гадже от месеци, младежът бил доста впечатлен от визията ѝ и нямал против да стане новият ѝ възлюбен.

Дара Екимова се превърна в трън в очите не само на Деси Слава и другите майки на участниците, но и на почти всички зрители. Много бяха онези, които изразиха възмущението си от момиченцето. Според тях, то се е държало крайно високомерно и това е заради майка му, с която много си приличали.

„Каквато е Ива, такава се оказа и Дара. Много лошо впечатление остави у нас. Добре, че не спечели накрая, защото не заслужаваше.“ – споделя почитател на „Черешката на тортата“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Деси Слава скочи на Ива Екимова: Майки не е по-тъп от Дара!”

  1. uruf

    юли 16. 2016

    Грозна и противна като майка си.

  2. Ев

    юли 18. 2016

    Където се окучило, там се научило. Майката е доста надменна . Раздава оценки наляво и на дясно, преди да види себе си. Живеейки с подобна противна личност, ставаш и ти такъв.

Добавете коментар