Обвиненията на Карина сразиха Дичо!

Обвиненията на Карина сразиха Дичо!
5 (100%) 1 vote

Дичо, който не спира да твори, си навлече гнева на жена си!

Певецът Дичо все по-рядко се вижда със семейството си, което се отразява зле на отношенията му с Карина. Младата красавица в момента се радва на родното ни крайбрежие, където е завела и щерка си Ариел. Главата на семейството обаче не е с тях, тъй като има да работи. Това не се нравело на майката, която не спирала да упреква музиканта, че не е при тях, научи Kliuki.bg.

Карина обвинява Дичо, че работи прекалено, иска го на плажа до нея и Ариел

Карина обвинява Дичо, че работи прекалено, иска го на плажа до нея и Ариел

Както е известно, наскоро излезе новата песен на Дичо, в чийто клип се снима и дъщерята на Наско от Б.Т.Р. Бившият вокалист на „Д 2“ е положил доста труд по парчето и затова все още не се е отдал на лятна почивка. Освен това паралелно възлюбеният на Карина имал доста участия из цяла България.

„Какво да направя, трябва да работя. И аз искам да съм на плажа със семейството, но утре на Ариел ще ѝ трябват дрехи, книжки, играчки, а това се купува с пари.“ – оправдавал се Дичо пред жена си.

Карина обаче, която от години не работи нищо, не можела да разбере логиката на мъжа си, тъй като дори и без да изкарва нищо цяла година, в сметката им имало достатъчно пари за висок стандарт на живот. Затова тя искала тримата да се отдадат на малко лятна почивка заедно, но Дичо се оказал работохолик.

За мнозина проблемът на певеца в случая е, че той не възприемал професията си като работа, а като забавление. Самият Дичо неведнъж е признавал, че обича да си живее живота в купони и не гледа на участията си като на нещо, което го ангажира.

„Допреди две години аз бяха луд за връзване. Сега съм малко по-умерен, защото вече имам детенце, но същността ми е такава.“ – разправял музикантът пред приятелите си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар