Леонардо ди Каприо и манията му!

Леонардо ди Каприо и манията му!
5 (100%) 1 vote

Леонардо ди Каприо има мания по супер моделите. Мега звездата на Холивуд бе засечен с млада хубавица от папараците по време на лятната си почивка.

Нина Агдал е новата приятелка на Лео ди Каприо, която нашумя много преди 3 години като възлюбена на вокала на Maroon 5, известния ни Адам Лавин. Както пишат и от светското издание „Лайфстайл“, което коментира как са уловени в близки отношения двамата красавци. За Лео след спечеления „Оскар“, започват явно още по-щастливи моменти.

С хубавицата Нина,  24-годишният супер модел на Sports Illustrated, са се запознали на рождения ден на техен приятел през уикенда и така пламва искрата. Оттогава двамата се любуват един на друг и са постоянно заедно. Още в началото са на отношенията си, коментират познати, и страстта им е силна, бъдещето само ще ни покаже докъде може да се развие това в сериозна връзка.

Леонардо отново с нова тръпка, поредна манекенка

Леонардо ди Каприо отново с нова тръпка, поредна манекенка в живота му

А относно Леонардо ди Каприо, можем да припомним, че той от години е почитател на манекенките, даже бихме конкретизирали на представителките на „Виктория Сикрет“, коментираме от изданието Клюки.БГ. Сред списъка на неговите бивши любовни увлечения са – Кели Роърбах, Блейк Лайвли, Ерин Хедъртън,Тони Гарн, Бар Рафаели и Жизел Бюндхен. Тези дългокраки, светлокоси модели са изтинска прелест за окото, Леонардо също има своята слабост към тях, много от връзките му са с такива красавици.

24 годишната хубавица видяна в прегръдките на Лео ди Каприо

24-годишната хубавица видяна в прегръдките на Лео ди Каприо

А и самият той (Лео) беше и е от най-харесваните мъже в Холивуд. Стартира кариерата си с бурен романс с по-възрастната от него, но доста очарователна Деми Мур. В личен план вече 41-годишният Леонардо е известен като голям, природозащитник, притежава собствен остров в Белиз, на който да създаде еко селище.

А на новосъздадената двойка – желаем много любов и разбирателство! Дано Лео най-после е срещнал жената, с която да създаде семейство!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар