Какво се случва с Ива Екимова? Мъката заради Дара я съсипа

Какво се случва с Ива Екимова? Мъката заради Дара я съсипа
4.3 (86.67%) 3 votes

Ива Екимова изживява тежко това, което стана с щерка ѝ!

Пиарката, участвала във „ВИП Брадър 2014“, страда усилено след показването на дъщеря ѝ Дара в „Черешката на тортата“. Ива Екимова не очаквала толкова много хора да намразят момичето ѝ и това откровено я съсипало. Блондинката можела да понесе да презират нея, но не и детето ѝ, научи Kliuki.bg.

Ива Екимова откровено страда заради Дара

Ива Екимова откровено страда заради Дара

Нека припомним, че Дара Екимова злепостави майка си в ефира на Нова ТВ, след като се държа арогантно, надменно и заядливо с останалите участници. Мнозина упрекнаха именно Ива, която не я била възпитала добре. Когато видяла негативните коментари, вдовицата на Дими от „Сленг“ изпаднала в емоционална криза.

Така пиарката се отдала на храната. От две седмици брадърката не спирала да се тъпче, с което утешавала мъката си, че хората не харесват дъщеря ѝ. Ива Екимова даже вече не се крие, тъй като изложи на показ във Фейсбук как набива здраво филии с лютеница и пийва бяло вино.

Всички познати на русокосата изкусителка са доста притеснени за нея. Голямата болка на бившата на Петрозар Филипов е свързана с факта, че искала щерка ѝ да стане популярна като нея самата и да има успешна кариера. След изявите на Дара в готварското шоу обаче шансовете за подобно нещо намаляват.

Според слуховете, идващи от близки до обкръжението на Ива Екимова, тя вече е наддала с килограм-два и продължава да дебелее. Въпреки че никога не е имала проблеми с теглото, този път фигурата ѝ се оказва сериозно застрашена и за всичко виновна се оказва 14-годишната ѝ дъщеря.

„Дара се държа отвратително и това показа как я е възпитала Ива. Наистина съм потресена от високомерието на това дете, което се има за нещо повече от всички, без да притежава нужните аргументи.“ – споделя дама, която следи редовно „Черешката на тортата“.

Припомняме, че самата Ива Екимова не се понрави изобщо на зрителите с участието си във „ВИП Брадър“ преди вече почти две години. Тогава мнозина я упрекнаха в подмазване на Евгени Минчев с цел професионални облаги, тъй като и двамата работят в сферата на рекламата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар