Станислава разби окончателно Краси Радков

Станислава разби окончателно Краси Радков
5 (100%) 1 vote

Краси Радков е съсипан, жена му унищожи и последната му надежда!

Актьорът, който разсмива зрителите на Би Ти Ви почти всяка делнична вечер, всъщност изобщо не е толкова весел в живота. Краси Радков от години насам жадува да стане баща, но Станислава така и не забременя. Първоначално се говореше, че красавицата просто не желае да има деца, но впоследствие се появиха слухове, че има физически проблем, който не ѝ позволява да зачене. Каквато и да е истината, вече е ясно, че комикът няма да има билогично дете.

Станислава разби и последните илюзии на Краси Радков

Станислава разби и последните илюзии на Краси Радков

Затова Красимир е помолил Станислава да си осиновят малко бебче, което да отгледат. Откакто Крисия Тодорова започнала работа в „Шоуто на Слави“, актьорът не спирал да мисли за деца. Привързаността му към малката певица отключила у него в пълна степен бащинските чувства, но съпругата му ги попарила веднага.

Красивата блондинка не искала и да чуе за осиновяване. Тя била на мнение, че или ще има свое истинско дете, или изобщо няма да има деца. Нещо, което било в разрез с разбиранията на Краси Радков, който искал с цялото си сърце да бъде баща.

Темата между съпрузите се отворила за пореден път след кръщенето на Ема – щерката на Борис Солтарийски и Аделина. Станислава Ганчева стана кръстница на момиченцето и виждайки я с бебе в ръце, мъжът ѝ пак поискал от нея онова, което тя от години не желае да му даде.

Приятелите на комика вече дори го съжалявали, тъй като той открито си играел с всяко дете, което виждал пред блока си. В очите му се четяла голяма любов към децата, което същевременно го и съсипвало, защото знаел, че той самият няма да има дете.

Въпреки жестокостта на Съни обаче, Краси Радков не си и помислял да я напусне. Той бил много влюбен в нея и дори се смятал за щастливец, че такава невероятна жена е обърнала внимание на закръглен мъж като него, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар