Сериозен удар за Лора Крумова и студен душ за Галя Щърбева!

Сериозен удар за Лора Крумова и студен душ за Галя Щърбева!
3.7 (73.33%) 3 votes

Лора Крумова не иска да повярва, че с Галя Щърбева са победени!

Вече повече от година Лора и Галя не са обикновени журналистки, а се изявяват като продуценти на свое предаване, но то е с променлив успех. Оказва се, че от няколко месеца насам конкуренцията в лицето на Би Ти Ви надделява над двете хубавици, научи Kliuki.bg.

Лора Крумова и половинката ѝ Галя Щърбева

Лора Крумова и половинката ѝ Галя Щърбева

„Комбина“ до момента се радва на немалък кръг от зрители, но суровата истина е, че по същото време „120 минути“ се гледа от малко по-голям брой хора. Това сочат последните рейтингови проучвания. Според тях, за доста за положителния резултат на Светослав Иванов и екипа му е допринесло гостуването на Слави Трифонов преди около месец, което е повдигнало сериозно интереса и популярността на предаването.

Само преди половин година нещата са били на обратния полюс. „Комбина“ се е ползвало с по-голям рейтинг от „120 минути“, но това бързо се е променило. Твърди се, че Лора Крумова и приятелката ѝ Галя Щърбева нарочно са искали предаването им да бъде с час повече от конкуренцията. Както знаем, продукцията на Нова ТВ се излъчва между 16 и 19 ч. всяка неделя, докато тази на БТВ е между 17 и 19 ч.

Лора и Галя тръгнаха доста трудно в този бизнес. Дори още след първите месеци се заговори, че „Комбина“ ще бъде свалено, но впоследствие двете хубавици намериха формулата, засягайки по-сериозни теми. Така предаването оцеля и няма индикации скоро да умре.

„120 минути“ обаче нашумя много в последните 2 години и макар за кратко да отстъпи фронта на конкуренцията, все още е най-гледаното предаване в неделния следобед. За това спомогнаха скандални интервюта като това с Любослав Пенев през 2014 г. или пък със Слави Трифонов през миналия месец.

Битката между телевизиите обаче няма да спре и се очаква Крумова и Щърбева да измислят нещо ново за печелене на зрители в скоро време.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сериозен удар за Лора Крумова и студен душ за Галя Щърбева!”

  1. Ev

    юли 18. 2016

    Тия двете простачки да си ходят в къщи. Не могат да се сравняват с предаването 120 минути…Водещият е ерудиран и преди всичко доста по-възпитан . Двете само прекъсват гостите си, да не говорим, че предаването им е, като кооперативния пазар, шумни, прекъсват и се държат инфантилно. Галопират от тема в тема , прекъсват. Да не говорим, че се държат просташки с някой от гостите си. Облеклото им е смехотворно, поведението отчайващо.

  2. Въпрос

    юли 18. 2016

    Има ли някой, който вярва на българските рейтингови проучвания? Аз гледам „Комбина“ и го харесвам. Семейството и приятелите ми също. Имате си определени мишени, против които пишете ли пишете. Защо? Не сте ли колеги?

Добавете коментар