Влади Въргала проговори за най-силните си болки

Влади Въргала проговори за най-силните си болки
5 (100%) 2 votes

Влади Въргала проговори съвсем откровено за най-силните си и големи болки! Един обичан артист, режисьор и творец всъщност е доста притиснат от обстоятелствата в живота си!

След като осъществи мечтата си да създаде свои филм, Влади Карамфилов известен като Въргала, затъна в дългове, разпродаде своето имущество и му се стовариха всякакви проблеми. Влади описа как със загубата на баща си той започва да посяга към алкохола. Неговият родител е страдал от алкохолизъм и Влади е там по време на момента на неговата кончина, трагично събитие, което бележи съдбата на актьора.

Виждайки как баща му умира и алкохолът е в основата на това, Влади Въргала започва да пие и цяла седмица не спира, за да види какво е състоянието на човек в такова положение. Когато излиза от агонията си, той продължава напред. Минава през ужасни усещания, но както той призна пред Криси Патрашкова в предаването „Папараци“ в родния ни ефир на Би Ти Ви медията – странното е, че човек, който е преживял такова нещо, пак се завръща към него след време.

Влади Въргала един усмихнат човек, който потъна, но после успя да изплува отново

Влади Въргала – един усмихнат човек, който потъна, но после успя да изплува отново

Във всеки един момент, когато усети колко е труден и несправедлив светът наоколо, човек като Влади Карамфилов – Въргала изпада в емоционална дупка. Той благодари на своите близки, семейството, приятелите за подадената ръка и подкрепата, но пък признаа, че ако човек сам не поиска да се измъкне от блатото, другите не могат да му помогнат.

Колко много струва щастието понякога признава Въргала

Колко много струва щастието понякога, признава Въргала

Желаем на този положителен образ на родния ни театър и кино, какъвто е Влади Карамфилов, само положителни лични и професионални събития, защото отношението на Въргала към публиката му е винаги свежо и с настроение. Жалко е такъв човек да бъде затънал в неволи, коментираме и ние от изданието за актуални новини Клюки.БГ. Вярваме в бъдещите успехи на Влади!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар