Петя разтърси Слави Трифонов: Дългия плаче като дете! (още подробности)

0

Слави Трифонов остана сразен от това, което му поднесе Петя!

Слави Трифонов отдавна се слави като един от мъжете с най-железен характер у нас. Макар и да му се е случвало, цяло чудо е да видиш Слави да плаче. Наскоро обаче той го направи за пореден път, а причината за сълзите му се оказа собствената му сестра Петя.

Петя, която работи като медицинско лице, решила твърдо да помогне на брат си да се справи с болежките в тазобедрената става и отново да проходи нормално. Затова, без да търпи каквото и да било възражение, тя съобщила на Дългия, че заминават за Павел баня, където той да се подложи на лечение с кални бани, интерферентен ток и йонофреза.

Слави Трифонов
Слави Трифонов остана силно разчувстван от постъпката на най-любимия си човек

Припомняме, че преди няколко години Слави Трифонов падна в банята на хотел в Стара Загора, точно преди свой концерт. Тогава той потроши жестоко крака си и се сдоби не само с няколко пирона, но и с вечни болки и проблеми с ходенето.

Стигна се дотам, че от месеци вече Слави Трифонов открива и закрива шоуто си седнал и се изправя с видима мъка само в присъствието на най-уважаваните си гости. Това положение измъчвало силно кака му Петя, която е и най-близкият човек на шоумена.

Щом разбрал какво е намислила сестра му и че дори вече му е резервирала престоя в лечебния център на Павел баня, вместо да се ядоса, Слави се разплакал като дете.

„Много се разчувства, защото за пореден път осъзна какво означава Петя за него и че въпреки славата и парите си, хората, на които наистина може да разчита и им пука за него, са малко. Постъпката на Петя го разтърси от душа и той, разбира се, прие да отиде и да се лекува, където му каже. За да не я разочарова и на Марс би отишъл“, коментират близки до обкръжението на Слави Трифонов.

Близките му не губят надежда поредните процедури да дадат очаквания ефект и най-после Дългия да възвърне здравето си.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.