Не е за вярване: Това разкритие за Преслава сащиса всички! (какво се случи с нея – подробности)

Не е за вярване: Това разкритие за Преслава сащиса всички! (какво се случи с нея – подробности)
5 (100%) 2 votes

Преслава никога не беше правила подобно нещо, истината хвърли в размисъл близките й!

За Преслава може да са се писали и говорили какви ли не неща, а тя да е правила сума ти щуротии, но до днес поне едно беше сигурно – певицата никога не се звездееше и се държеше като съвсем нормален човек.

Казваме досега, защото наскоро Преслава взе решение, което хвърли в размисъл дори близките й хора. А именно да си наеме цели десет мутри, които да обикалят с нея по участията й и да я пазят така, сякаш е Мадона.

Преслава

Преслава полудя напълно, обгради се с цели десет горили

Решението на Преслава наистина е озадачаващо, тъй като тя винаги се е стремяла да бъде близка с почитателите си и е демонстрирала, че звездоманията не е за нея. Това беше и основната причина, поради която рейтингът й е далеч по-висок от този на болшинството от колежките й от Пайнер.

„И какво стана изведнъж – отиваме на поредното й участие, опитваме се да отидем при нея за селфи, както обикновено, а ни спират някакви горили. Бутаха ни като озверели, сякаш не сме фенове на Преслава, а садисти, целящи да я застрелят насред сцената“, разказват потърпевши и очевидци на засилените мерки за сигурност, които певицата предприела към собствената си персона.

Оказа се, че действително Преси се пази от фенове и по-скоро от антифенове, към чието присъствие се вманиачила. Тя постоянно треперела от страх, че въпросните хора ще й направят нещо лошо и ще застрашат сигурността й. Макар до момента поне да няма реалните основания за това.

„За всеки се пишат лоши неща и всеки има, както почитатели, така и хора, които не го харесват. Нормално е феновете на Галена например, да не долюбват Преслава. Но чак пък да се обгражда с дузина охранители като някой подземен бос, това вече е смешно“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Не е за вярване: Това разкритие за Преслава сащиса всички! (какво се случи с нея – подробности)”

  1. Кристина

    юли 18. 2016

    Малко ли антифенове имаше в като дяе капки вода. Без видима причина я мразеха. Но така не трябва да звездевее. Има и фенове които я обичат.

Добавете коментар