Камелия не е на себе си: Цветин й каза тежки думи! (не очакваше това от него – още подробности)

Камелия не е на себе си: Цветин й каза тежки думи! (не очакваше това от него – още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Камелия не иска да повярва, че Цветин постъпи така след толкова години!

Чалга фурията Камелия беше жестоко посечена от любимия си Цветин, с когото дели един покрив толкова дълги години. Явно обаче своеволията и капризите на бившата звезда на Пайнер са дошли в повечко на нейния любим озвучител, който не сдържа нервите си.

Наскоро Камелия получила апетитното предложение да влезе в Къщата на Вип Брадър като за целта продуцентите й предложиха сумата от 70 000 лева. Пари, които изпълнителката категорично отказа, защото… струвала много, много повече.

Камелия

Камелия не очакваше, че Цветин може да й държи такъв тон

Решението й обаче вбеси Цветин, към когото Ками дори не се допитала за съвет, разкриха близки до обкръжението й източници. Това така ядосало озвучителя, че той вдигнал страшен скандал и за първи път през живота си поставил Камелия на място.

„Цветин е бесен. Омръзна му Камелия да си придава важности и да прави, каквото си науми, без да вземе предвид и неговото мнение. Откакто напусна сама Пайнер, участията й са разредени до минимум, а парите, с които двамата разполагат, са тройно по-малко от преди. С тези 70 000 лева можеха да оправят живота си поне за година напред, но тя предпочете да се направи на интересна. Точно това го ядоса и й каза мнението си в очите“, разказват запознати.

Цветин в прав текст обвинил Камелия, че е егоист, който мисли единствено за себе си и й обещал, че оттук нататък престава да играе по свирката й. Певицата не очаквала подобна реакция от половинката си, затова в началото направо изстинала и не знаела как да реагира.

После опитала да се извини и да обясни на Цветин, че едно влизане във Вип Брадър може да навреди на кариерата й повече, отколкото да й помогне, но той не искал и да чуе. Сумата била твърде добра и апетитна, за да преглътне с лекота глупостта на гаджето си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар