Смазваща трагедия застигна Графа: Почина майка му! (още подробности)

Смазваща трагедия застигна Графа: Почина майка му! (още подробности)
3.7 (73.33%) 3 votes

Влади Ампов – Графа е смазан от огромното нещастие!

Един от най-успешните музиканти у нас Влади Ампов – Графа е покосен от най-страшната болка, той изгуби майка си. Родителката му си отиде на 60-годишна възраст, а нещастието разтърси всички.

Певицата Антоанета Ампова, която близките и познати наричаха просто Тони, е родена на 1 септември 1955 година. Тя се прочу навремето като член на успешното трио „Спешен случай“, създадено от нейния съпруг Кирил Ампов.

Графа

Влади Ампов – Графа бе застигнат от най-голямото нещастие за всеки човек, отиде си майка му Антоанета Ампова

Именно в „Спешен случай“ изгря звездата и на малкия тогава Влади Ампов, който успя да плени всички с естественото си поведение и безспорен музикален талант.

Все още не е известна причината за гибелта на Тони Ампова, но страшната вест бе съобщена първо от Деян Неделчев – Икебаната в социалната мрежа Фейсбук. Малко по-късно колеги на Графа и хората му от неговата компания „Монте Мюзик“ потвърдиха новината.

Освен сина си Влади Ампов – Графа, Антоанета и Кирил Ампови имат и дъщеря Нора. Нора и Графа винаги са били страшно близки и са се разбирали перфектно, макар че той е бил по-популярен и успешен в кариерата си от нея.

Сред най-известните и обичани хитове на трио „Спешен случай“, са песните „Девет милиона мишлета“, „Кашлица“, „Карай, Джони“, „Мандарини“ и редица други.

Колегите и приятелите на Графа не спират да изразяват своите съболезнования към огромната загуба на семейството му и да си спомнят с огромна обич за Антоанета Ампова.

Хитовете на Тони Ампова и Кирил Ампов ще прадължават да се помнят и да се пеят, при това не само от съвременниците им

Хитовете на Тони Ампова и Кирил Ампов ще прадължават да се помнят и да се пеят, при това не само от съвременниците им

Екипът на Kliuki.bg изказва съпричастност към Влади Ампов и семейството му за тази страшна загуба на Тони Ампова. Нека да почива в мир!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар