Срам: Това разкритие за Ани Салич възмути колегите й! (истината за водещата лъсна)

Срам: Това разкритие за Ани Салич възмути колегите й! (истината за водещата лъсна)
5 (100%) 1 vote

Ани Салич не е това, за което се представя от малкия екран!

Водещата Ани Салич за пореден път успя да възмути колегите си, както и зрителите на Нова телевизия с просташката изцепка, която направи. Явно лицето, което ни учи на морал и човешко поведение от ефира, доста се разминава с истинското лице на Ани в живота.

Оказа се, че журналистката най-спокойно нарушава правилата и паркира автомобила си на паркоместата, предназначени за инвалиди. Ани Салич е била засичана да прави това нарушение на няколко пъти като последният от тях е бил едва преди дни, разкриха възмутени очевидци.

Ани Салич

Ани Салич спокойно прави нарушения и явно изобщо не й пука от това, гневят се очевидци

Случката се разиграла пред един от най-големите и посещавани супермаркети в столицата, където Ани Салич отишла в пиковия час 18 часа. Тя най-спокойно паркирала колата си в зоната за хора с увреждания, но минута по-късно направила уж гузна физиономия пред мъж, който я погледнал с видимо недоумение и въпрос.

„Съжалявам, но ми се налага. Няма места наоколо, а и ще се забавя едва няколко минутки“, оправдала се Ани Салич пред гражданина, който нямало какво друго да направи, освен да кимне с глава и да й гледа сеира.

В действителност водещата наистина не прекарала часова в магазина, но поради натоварения час и гъмжило от хора, нямало как да се измъкне с покупките си преди да са минали поне 15-20 минути. Само на касата тя престояла повече от десет минути, разказва очевидецът.

Клюката за наглата сценка се понесе светкавично из медиите, като стигна бързо и до ушите на колегите на Ани Салич в телевизията. Повечето от тях не се и опитали да скрият раздразнението си към поведението й, а причината за реакцията им не е толкова солидарността към закона или инвалидите, а това, че колежката им си позволявала подобен род капризи и на работното място.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Срам: Това разкритие за Ани Салич възмути колегите й! (истината за водещата лъсна)”

  1. ВЕНИ

    юли 18. 2016

    Проста, тлъста ,македонка и кажи и не я обиждай повече

Добавете коментар