Драма в дома на Краси Радков: Решението на съпругата му Станислава смаза актьора! (още подробности)

Драма в дома на Краси Радков: Решението на съпругата му Станислава смаза актьора! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Краси Радков не беше очаквал това от своята Станислава!

Страшна драма се разиграва в дома на любимеца на Слави Трифонов – Краси Радков. На комика, който от години разсмива цяла България, изобщо не му е до смях. Не и след като съпругата му Станислава го сюрпризира с нещо напълно неочаквано от него.

Не стига, че от години се опъва да му роди дете, а Краси Радков все по-трудно успява да приеме, че може и никога да не стане родител, ами наскоро Станислава сервирала поредния си удар.

Краси Радков

Краси Радков не е на себе си, не може да проумее какво иска от него Станислава

Тя, която е учила и се изявява като акриса, заявила на мъжа си, че се срамува от работата му като чалга певачка по нощниту клубове и му поставила ултиматум да спре. Припомняме, че освен в „Шоуто на Слави“, Краси Радков редовно ходи по участия, подобно на пайнерките, от които прибира по 2500 лева на час.

Разбира се, половината от парите отиват директно в джоба на шефа му Слави Трифонов, но останалата половина остават за семейния бюджет на Краси. Точно затова комикът не могъл да повярва на ушите си и решил, че жена му си прави майтап с него.

Но не, Станислава била напълно категорична и не давала дума да се издума по въпроса. „Ти актьор ли си или чалгар като Фики или Милко Калайджиев?! Да ходиш и да пееш пошли песнички на пияници, и да им разказваш мръсни вицове. Беше време, когато го приемах, но вече не. За толкова години трябваше вече да си израсъл в кариерата и в йерархията, а не да продължаваш да заработваш като цитанка в кръчма“, гълчала го неуморно Станислава.

Не е ясно какво решение ще вземе Краси Радков и как ще послуша жена си, при положение, че той е най-търсеният от хората на Слави Трифонов и самият му началник няма да позволи да се отегли от бранша.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар