Слави Трифонов си спечели неподозиран нов враг! (Кой му вдигна мерника този път?)

Слави Трифонов си спечели неподозиран нов враг! (Кой му вдигна мерника този път?)
3.5 (70%) 2 votes

Всеизвестен факт е, че Слави Трифонов е сред най-недолюбваните хора у нас.

Водещият Слави Трифонов не веднъж и два пъти е влизал в пререкания с различни известни личности, като в повечето случаи споровете са породени то чепатия му нрав и голямата му уста. Същата е причината за поредната вражда, която си навлече Дългия. От другата страна на барикадата на войната, която се разраства този път стои не кой да е, а едно 17-годишно момиче, научи kliuki.bg.

Гери-Никол отрязала Слави

Гери-Никол отрязала Слави

Това е скандалната Гери-Никол, която наскоро гостува в „Шоуто на Слави“ и определено не си тръгна с приятни чувства от студиото. Слави Трифонов в типично негов стил многократно захапа непълнолетната изпълнителка я за задните й части, я за финансирането на проектите й, я за приятеля й, който не й бил гадже, но май не си и падал по момичета. Оказва се обаче, че зад това негово поведение не стои един защитник на моралните ценности, а любител на този тип разкрепостено поведение!

По известното време се носи мълвата, че Слави Трифонов е имал мераци да изпита изкусните движения на лолитката и в леглото. Той типично в свой стил, свикнал никоя да не му отказва, изстрелял направо предложението си, но получил неочакван отговор. Отказът на Гери-Никол бил продиктуван не само от възрастта на Дългия, но и страха й да не стигне до ушите на баща й, че се занимава с него, че тогава ще стане страшно, пише retro.bg.

Това накарало учиндолеца буквално да полудее, че няма да получи това, което иска. Затова решил да си върне за унижението с двойно по-сериозно – публично. Водещият не спря да се съмнява в твърденията на певицата, че не е била интимна с мъж, че си няма гадже и че страни от подобни отношения. Заради поведението си в шоуто Гери-Никол така се нахъсала да поведе война срещу Слави Трифонов, че нищо чудно да приплаче на татко си, че я тормози и тогава да стане страшно!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар