Близки на Глория разкриха ужасяваща истина за състоянието й! (шокиращи подробности)

Близки на Глория разкриха ужасяваща истина за състоянието й! (шокиращи подробности)
5 (100%) 2 votes

Глория преживява нещо наистина кошмарно, но спасение не се очертава!

Примата Глория живее в същински кошмар, това разкриха близки до обкръжението й източници. Те направиха ужасяващото разкритие за състоянието на звездата, която се намирала в пълна безизходица заради… страшни проблеми с косата си.

От години Глория използва всякакви препарати, екстеншъни и прочие, за да придаде обем и красота на прическата си. Но от толкова третиране косата й се изтощила до краен предел и певицата се сдобила с убийствен косопад.

Глория

Глория има все по-големи проблеми с косопада си, тя тотално си прецака косата с третиране и екстеншъни през годините

Въпреки че напоследък косата й започнала да пада още по-обилно, Глория не спирала с поставянето на екстеншъни, които двойно повече увреждали космените й луковици. На практика ако не са удължителите, които са едно към едно в тон с цвета на косите на Глория, гледката към главата й щяла да бъде плашеща, обясняват източниците, пише вестник „Всеки ден“.

„Това е огромен кошмар за всяка жена, особено за такава суетна, каквато е Глория. Но тя и от акъла си пати, защото вместо да си седне на Д-то и да се погрижи за здравето и възстановяването на косата си още преди време, продължи да я третира грубо и безотговорно. Много ясно, че това не е стомана, няма как да се оправят нещата просто ей така“, коментират запознати.

На сватбата на колежката си Джена, Гло беше жестоко одумвана от потребители в мрежата, че челото й става все по-високо, а косата й се отдръпва все повече назад.

„С техните претенции за красота и перфектност, в един момент може да се окажат много по-грозни от най-обикновената жена на пазара. Но човек от ума си пати най-често“, пишат и потребители в мрежата.

А феновете на певицата се молят да не се окажат прави и любимката им да намери решение на проблема си.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Близки на Глория разкриха ужасяваща истина за състоянието й! (шокиращи подробности)”

  1. покййьь

    юли 20. 2016

    Е затова – всички да се офъкат като Джина Стоева :)))

Добавете коментар