Маргарита Хранова се поболя от мъка: Не иска да повярва, че този кошмар е истина! (още подробности)

Маргарита Хранова се поболя от мъка: Не иска да повярва, че този кошмар е истина! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Маргарита Хранова не е на себе си, болката й е огромна!

Страшен удар преживя голямата наша родна певица Маргарита Хранова. Удар, който едва не я съсипа. Тя и до днес не може да повярва, че всичко това, което й се случи, е истина и продължава да се надява да се събуди от този кошмар.

Оказа се, че само преди няколко дни Маргарита Хранова е преживяла най-голямото унижение в живота си. Тя била поканена на концерт насред площада в Горна Оряховица, където трябвало да пее заедно с актуалния рапър Криско.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова преживя унижението на живота си, Криско я накара да плаче от обида и болка

Въпреки че за събитието нямало вход и билети, и всичко било съвсем безплатно, площадът се напълнил с фенове на Кристиан Талев – Криско, които скандирали името му до припадък. А към Марги Хранова интересът бил по-малък и от нулата, разкриват присъствали на позорния концерт.

Оказа се, че без никаква вина и желание, Криско зверски унизил Марги Хранова, която не издържала на напрежението и показала болката и обидата си още на савата сцена, пред очите на чуждите почитатели.

„Много гадно беше. Разбира се, стана така, защото почти всички присъстващи бяха млади хора и тийнейджъри, които обожават Криско. Но да се отнесеш така с легенда от величината на Маргарита Хранова, това е страшен упадък и срам за обществото ни. Как на Запад всички ценят великите си творци и личности, само ние българите сме такива боклуци“, възмущават се едни от малкото, които са били на концерта заради Марги.

Разбита от преживяното, Маргарита Хранова не дочакала дори да свърши събитието и изпяла по-малко песни от предвиденото. Естрадната звезда нямала търпение да си тръгне от Горна Оряховица и да се прибере у дома като се зарекла, че повече никога няма да стъпи на една сцена с еднодневки с бурна, но кратка слава като Криско.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Маргарита Хранова се поболя от мъка: Не иска да повярва, че този кошмар е истина! (още подробности)”

  1. petia

    юли 19. 2016

    vsiaka zaba da si znae giola!!!! a tazi naftalinka ne spria da se turka v mladi momcheta na koito moze da bude ne maika a baba

Добавете коментар