Райна е отмъстена: Новият по-красив и богат от Коцето! (Виж как я глези)

Райна е отмъстена: Новият по-красив и богат от Коцето! (Виж как я глези)
3.8 (76%) 5 votes

Райна най-после намери щастието си

Поп фолк дивата Райна чака дълго своя принц, но вече го намери. Македонското девойче предизвикала страшен шок у Коцето, заради новата си любов. Бившото й гадже зверски изревнувал, като разбрал, че неговата Райна се е уредила с по-богат и красив любовник, който на всичкото отгоре не спирал да я радва с романтични жестове.

Да, бившата му годеница вече си намерила своя мачо, който можел да сложи изпълнителя на „Черна роза” в малкото си джобче по много показатели, включително и по богатство. А и красотата му изобщо не била за подценяване, особено сега, след като Константин вече пуснал завиден корем, заради нощните гуляи и отказа да се поти във фитнес залата. Близки до обкръжението на гласовитата певица не спират да се радват на нейното щастие.

Новият мъж до поп фолк дивата направил невероятен жест още в началото на връзката им. Той й подарил „Мини Купър” и то в любимия й тъмносин цвят.
Иначе люта по нрав, хубавицата буквално се разтопила от милия жест, разкриват запознати.

Райна не беше на себе си. Тя от години нямаше стабилен мъж, но този направо може да покори всяко женско сърце. И на всичкото отгоре е сериозен, успешен и много влюбен в нея. Тя е красива и умна, заслужава да превърне живота й в приказка”, разкриват близки до звездата. Не е тайна, че Райна няма толкова участия като Галена, Преслава и дори Джена, а и всяко спечелено левче влага в пътуване по света.

Сега за тази нейна страст вече има кой да се грижи. Мъжът до нея също обичал пътешествията и не спирал да я изненадва с пътуване до невероятни дестинации.

За много кратък период й осигурил три екскурзии, а Райна била на седмото небе от щастие и радост. Тя изобщо не е от лесните и приятелят й дълго се поизпотил, докато красавицата каже „да”.

Райна вече има нов мъж до себе си

Райна вече има нов мъж до себе си

Сега певицата не спирала да се хвали пред своите приятелки, колко добре се чувства с него.Коцето обаче бил като градоносен облак, след като разбрал, че Райнето е ударила джакпота с новия. А пък той няма да й остане единствения мъж в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар