Майки онемя: Това, което му сервира Десислава, го разби!

Майки онемя: Това, което му сервира Десислава, го разби!
5 (100%) 2 votes

Десислава тотално смая сина си Майки

Десислава накарала сина си да изригне от удоволствие. Колоритната певица умее да разпалва не само въображението, но и да провокира интерес. Поп фолк дивата показа, че може да смая аудиторията не само с възрастта на гаджета си, които почти наближават тези на нейния Майки, но и като добра майка.

Певицата сама отглежда сина си, особено след като баща му се оказа човек, който я мачкал не само психически, ами и потупвал здравата. Затова била готова да даде всичко на детето си и то най-хубавото, за да не почувства липсата на единия родител.

Гласовитката от Раднево показа, че не само държи на възпитанието на наследника си, но иска да го изучи на това, към което го тегли сърцето, пише Hotarena.

Само преди дни Десислава сервира на сина си поредната изненада, която го накара да зяпне от учудване. После да реагира бурно и да се хвърли на врата на майка си от радост. Защото фолкаджийката му съобщила, че иска да го прати да учи кулинарен занаят не къде да е, а на Малдивите.

Майки останал като зашеметен. Такава била и неговата огромна мечта. Той мечтаел да стане един от най-известните кулинари не само у нас, но и в чужбина.

Затова, когато участваше наскоро във формата „Черешката на тортата”, не искал да свършва. Той не само се справи с изисканите блюда в домашна обстановка, но и направи силно впечатление на шеф Манчев. В интерес на истината показа много по-големи умения от останалите деца на известни, които участваха в шоуто.

Десислава изненада невероятно Майки с предложението си

Десислава изненада невероятно Майки с предложението си

„Майки искаше да става готвач още от съвсем малък. Само малко да се залисах, когато бяхме на гости или в ресторант, той винаги намираше кухнята. И като залепен следеше какво правят големите батковци готвачи”, спомня си с гордост майка му. Затова Десислава решила да сбъдне мечтата му, като го изпрати да се учи от най-умелите готвачи по света, на Малдивите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар