Коко Динев отврати всички: Виж какво направи с бременната Емилия! (брутални разкрития)

Коко Динев отврати всички: Виж какво направи с бременната Емилия! (брутални разкрития)
4.5 (90%) 4 votes

Коко Динев си остава същият, въпреки състоянието на жена му Емилия!

Милионерът Коко Динев отврати всички с поредната си брутална постъпка към своята половинка Емилия. За никого не е тайна, че Коко има твърде бурен нрав и неведнъж си е изпускал нервите, а и ръката срещу певицата.

В случая обаче поведението му е наистина потресаващо, защото Емилия е бременна и то с неговото дете, а не нечие чуждо. Точно затова източници, станали свидетели на случката в Сандански, не скриха гнева си срещу бизнесмена.

Емилия

Емилия продължава да търпи брутално отношение от мъжа си Коко Динев, въпреки състоянието, в което се намира

Двамата с Емилия били засечени в ресторанта на елитен тамошен хотел, където вместо да си гукат влюбено, Коко Динев крещял на бременната пред всички. Певицата опитвала да смекчи гнева му и да го накара да се кротне, но Динев бил като обезумял.

„В един момент и Емилия опита да повиши глас, явно нямаше друг вариант. Коко обаче не й даде и да гъкне. Така й крещеше и така злобно и заплашително я гледаше, че чак хората наоколо се изплашиха. В заведението имаше заети още само една-две маси, но беше достатъчно. Страх ни е да си помислим какво можеше да стане в този момент, ако двамата не бяха на обществено място“, разказват източниците.

Така и не станала ясна причината за гнева на Коко Динев, но близки до обкръжението на изпълнителката споделят, че с напредването на бременността й, тя ставала все по-депресирана и отчаяна.

Тормозел я фактът, че тялото й се променя с бясна скорост и за разлика от първия път, когато беше бременна с Иван, сега Емилия е надебеляла тройно. Коко Динев обаче изобщо не си правел труда да успокоява жена си и да й вдъхва увереност, а вместо това допълнително я измъчвал с викове и скандали.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар