Сензация: Мария хвърли бомбата с това разкритие! (никой не очакваше такъв обрат)

Сензация: Мария хвърли бомбата с това разкритие! (никой не очакваше такъв обрат)
3.8 (75%) 4 votes

Мария направи признанието си от Гърция, където летува към момента!

Миньончето Мария хвърли истинска бомба с разкритието, което направи от плажовете на съседна Гърция. Към момента певицата летува там, заедно с мъжа си Християн Гущеров и малката си щерка Марая.

Оказа се обаче, че Мария е променила коренно решението си да зарадва своя Мечо с бебе като се подложи на ин витро зачеване. Не, пайнерката не се е отказала да ражда – най-малкото, защото знае, че това би коствало брака й.

Мария

Мария се отказа от ин витрото, но дали ще успее да зачене по естествен път?!

Тя обаче се заинатила да забременее по естествен път и точно това правела в момента – всеки ден опъвала Гущеров по няколко пъти за джиджи-биджи, та барем чудото стане.

Мария добре преценила момента и видяла, че женският й месечен график съвпада точно с почивката в Гърция. Тази година дори, тя отделила малката Марая в отделна стая, за да не пречи на родителите си да се наслаждават един на друг.

„Досега Марая винаги е спяла на спалнята между Мария и Християн, но сега си е в отделно легълце и в друга стая. Тримата са наели страхотен и просторен апартамент в Гърция, а Мария се е зарекла, че тази почивка няма да я забравят никога, защото вярва, че точно сега ще успее да зачене“, разкриват близки до нея източници.

Разбира се, най-ентусиазиран и доволен от този факт бил пухкавият Християн Гущеров, който от години не спира да се моли и да се надява, че наближава моментът, в който ще може да гушне своята собствена рожба.

Ако наистина нещата се объркат обаче и Марчето не успее да забременее по естествен път, тогава й остават ин витро процедурите. От които тя така упорито се дърпа. Само че тогава ще трябва да избира – тях или брака си.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Сензация: Мария хвърли бомбата с това разкритие! (никой не очакваше такъв обрат)”

  1. hgjgj

    юли 20. 2016

    Хехе, изглежда че много се разбират тези двамцата 🙂 Ние, сеирджиите, можем само да им стискаме палци.

  2. Miki

    юли 20. 2016

    Хайде, искаме подробоности от тъпунгерите – как го правят, в колко часа, по-колко пъти? Кой и се интересува от този бълвоч, ужасссссс! Досади с досадите, минахте всякаква граница, само тази хубавице ще забременява и ражда. По-добре не, че само глупаци се развъждат. То, какво друго да се каже за тази информация!!!?????

Добавете коментар