Близките й в потрес: Виж какво се случва в брака на Нели Хаджийска от „Търси се“! (още подробности)

Близките й в потрес: Виж какво се случва в брака на Нели Хаджийска от „Търси се“! (още подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Нели Хаджийска от „Търси се“ и съпругът й Данаил не живеят като нормално семейство!

Неочаквано разкритие за семейството на чаровната Нели Хаджийска от „Търси се“ и съпругът й Данаил Хаджийски ошашави зрителите и сериозно притесни близките на водещата.

Докато преди време Нели Хаджийска не спираше да тръби колко обичана и щастлива се чувства с мъжа си и как той й угажда за всичко, то днес се оказа, че от известно време насам двамата дори не делят едно легло.

и

Нели Хаджийска

Нели Хаджийска от „Търси се“ не спи с мъжа си Данаил, той вече не издържа на това положение

Нели и Данаил имат две деца, с които към днешна дата делят постелите си. Това разкриха близки до водещата източници, убедени, че това не е нормална ситуация.

„Нели спи в едната стая с едното дете, а Данаил си е останал в другата, с другото. Да, нормално е родителите да обръщат внимание на децата си и дори да ги взимат при тях в леглото, ако хлапетата се страхуват. Но в случая това положение не е временно и от дъжд на вятър, а е станало закономерност, при това от месеци“, разказват източниците.

Данаил търпял стоически факта, че жена му отсъства от леглото им и вече не го дарява с ласките си. В един момент обаче му дотегнало и я помолил да се върне обратно. На което Нели Хаджийска отказала под предлог, че е съвестна майка и няма да тормози отрочето си.

„Значи за децата може да мислим, а за човека до себе си не. Нели се оправдава с хлапетата, но явно причината да отказва ласки на Даниел е съвсем друга. Ако човек иска, то време и място за любов може да намери винаги. Страх ни е обаче, че ако това положение продължи, Данаил може да погледне настрани и семейството им да се окаже от поредните разбити“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар