Ужасяващата истина за Жана Бергендорф: Виж каква кошмарна тайна от миналото я е белязала!

Ужасяващата истина за Жана Бергендорф: Виж каква кошмарна тайна от миналото я е белязала!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф е преживяла много болка и страшен тормоз в миналото си!

Певицата Жана Бергендорф вече две години не слиза от страниците на таблоидите, но за жалост не с музикалните си постижения, а с поредните скандали и изцепки около персоната си.

След като на няколко пъти бе хващана с дрога и ставаше център на физическо насилие, Жана Бергендорф беше принудена да признае, че има зависимост към наркотиците. И трябва да се лекува – нещо, което така и не е ясно дали е направила до момента.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф пази тази тайна от миналото си от всички

Ще се окаже обаче, че за живота и поведението на изпълнителката си има обективна причина и тя, както повечето неща в живота на всеки от нас, се корени в детството. Изплува мрачната тайна на Жана Бергендорф, която я е белязала за цял живот и е направила от нея тази неуравновесена жена, която е днес.

Близки до обкръжението на победителката в „Х Фактор“ разкриха, че Жана Бергендорф години наред е подлагана на физическо насилие от семейството си и най-вече от баба си, която я биела редовно и по всякакъв повод.

Старата жена не можела да издържа буйния нрав на внучка си и считала за нормално, че шамарите и коланът са най-добрите възпитатели. Затова и при най-малкото провинение, налагала Жана като прани гащи, а последната пищяла и крясъците й се чували чак при съседите.

В пристъп на бунтарщина, Жана Бергендорф започнала да бяга от дома си, да се движи в лоши компании, да залита по алкохола и да си прави татуси. В училище имала периоди, в които изобщо не се мяркала в час, а отсъствията й влудявали семейството й.

„Оттам тръгва всичко и тук се корени причината за това днес повечето хора да възприемат Жана едва ли не като откачалка. Нищо й няма на нея, но е преживяла много перипетии, които няма как да не й се отразят на психиката“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар