Обрат: Виж какво се случва в дома на Ива Софиянска и Антон Божков! (още подробности)

Обрат: Виж какво се случва в дома на Ива Софиянска и Антон Божков! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ива Софиянска и Антон Божков далеч не са идеалната двойка, за която се представяха!

Щерката на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски – Ива Софиянска шокира всички, след като се разбра, че в брака й с Антон Божков е настъпил неочакван обрат.

Доскоро всички смятаха, че милионерските наследници живеят с мир и любов, заедно с двете си деца. Това обаче не се оказа точно така. Наскоро Ива Софиянска заминала на почивка край морето, но не със съпруга си, а с няколко свои приятелки.

Ива Софиянска

Ива Софиянска и Антон Божков често се карат, но продължават да се обичат

Причината за това не бил фактът, че хубавицата искала да разпусне по женски, а в това, че двамата с мъжа й все по-често се карали и изпадали в криза на отношенията си. Това разкриха близки до обкръжението на Ива Софиянска, които отдават проблемите в брака й на все още младата възраст на двамата съпрузи и грижите покрай децата.

„Ива и Антон са още много млади и макар че са умни хора, с добро възпитание, нямат нужния опит, който да ги насочва в правилната посока. Вместо от ден на ден да скрепяват отношенията си, те се карат за най-дребни неща, а после всеки се фръцва обиден на другия. За щастие, кавгите и споровете им не са свързани с изневери и други сериозни проблеми, а с битовизми и различия в отглеждането на малките“, разказват източниците.

Случвало се дори родителите на двамата да усещат поредната криза в брака им и да се намесват със съвети. Антон Божков и Ива обаче били прекалено горди, за да позволят някой друг да се бърка в отношенията им и да казва кой крив, кой прав.

Затова решили, че ще бъде добре да си дадат малко време на свобода и да се отделят един от друг, докато бабите гледат хлапетата. Най-вероятно след тази кратка почивка, двамата ще осъзнаят колко са си липсвали и животът им ще се върне в нормалното си русло, убедени са запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар